Tempur

Tempur Matras Sensation Supreme


25% Summer Sale

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Tempur Matras Sensation Prima

 

De Tempur Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.

Naast het unieke gevoel die de Tempur Sensation Supreme  matras u biedt, heeft deze matras een Comfortlaag, waardoor deze zachter aanvoelt dan de Tempur Sensation Prima matras.

 

Matrashoogte: 21 cm

Comfortlaag: 4 cm Tempur ondersteunlaag en daar bovenop 2 cm Tempur comfortlaag

Bovenlaag: 4 cm tempur ondersteuningslaag

Onderlaag: 11 cm DuraBase Technologie

Materiaal hoes: wasbaar 99% Plyeseter en 1% elastaan

Levertijd: 2 tot 6 weken (afhankelijk van de maat)


 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Tempur Matras Sensation Supreme wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Tempur Matras Sensation Supreme stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Tempur Matras Sensation Supreme in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »