Tempur Schotelbodem Premium Flex 2000 (2 Motorig)

Vanaf € 1.498,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Schotelbodem 2000 (2 motorig)

  Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. De Premium Flex 2000 bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De Tempur bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbiedening. Tevens is de Tempur bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED verlichtingstrip.

  Bijzonderheden: De Tempur flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de bedbodemschotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld.
  De garantie op een Tempur premium flex bedbodems ontvangt u tien jaar volledige garantie en 2 jaar garantie op elektrische onderdelen.

  Specificaties

  Verstelbaarheid: rugzone, beenzone, extra veerelement in schouderzone
  Besturing : draadloze afstandsbediening
  Optioneel : led-verlichting, massageset, synchronisatiekabel

  Bijbehorende producten

  Tempur Kussen Millennium Queen
  Tempur Hoofdkussen Millennium Queen Het Tempur Millennium Queen hoofdkussen is perfect voor rug- en zijslapers. Het Tempur hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen rand, welke zorgt voor de juiste steun aan uw nek. Of u nu op uw rug of op uw zij slaapt het Tempur Millenium kussen blijft altijd steun bieden. Ook bij uw schouder biedt het Tempur hoofdkussen een druk ontlastende ondersteuning. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Vanaf € 159,00

  Tempur Zitkussen
  Comfortabel zitten met een Tempur zitkussen U heeft bijvoorbeeld een beroep waarbij u lange tijd achter elkaar zit of u bent veel onderweg. Soms kunt u wel wat extra comfort gebruiken. Een gewone stoel kan dan na verloop van tijd steeds ongemakkelijker gaan voelen. U kunt last krijgen van een harde zit of u neemt onbedoeld een verkeerde houding aan, met alle vervelende gevolgen van dien. Gelukkig kunt u deze problemen voorkomen met de zit- en rugkussens van Tempur. Bij tempur hebben ze een reeks zit-, rug- en lendenkussens ontwikkeld, elk ontworpen om uw werkplek zowel comfortabel als ondersteunend te maken. Natuurlijk zijn deze allemaal voorzien van ons unieke drukverlagende tempur materiaal.

  Vanaf € 119,00

  Tip!
  Tempur Zadeldekje
  Tempur fietszadeldekje Ervaar meer fietsplezier! Het Tempur fietszadeldekje zorgt voor een drukverlagend effect tijdens het fietsen, waardoor u minder zadelpijn ervaart en u meer comfort zal ondervinden tijdens lange fietstochten. De zadelhoes is samengesteld met een kern van Tempur traagschuim, afgewerkt met een heerlijk zacht materiaal. Het tempur fietszadeldekje kan ook worden gebruikt op een hometrainer of mountainbike. Het gepatenteerde Tempur materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en geeft u een aangenaam en drukverlagend zitcomfort en een maximale ondersteuning. Een verstelbaar koord houdt het Tempur-zadeldekje op zijn plaats. De hoes is bovendien vervaardigd van duurzaam materiaal (micro-fibre). Het heeft een zwarte kleur.De maat S is bedoeld voor de smallere zadels zoals racefietsen, de maat M is meer bedoeld voor de recreatieve fietsers met een normaal zadel. L voor de grotere zadels.Levertijd is 1 werkdag.

  Vanaf € 39,00

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95