Momenteel een langere levertijd!

Tempur Schotelbodem Premium Flex 4000 (4 Motorig)

Vanaf € 2.348,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Schotelbodem Premium Flex 4000 (4 motorig)

  Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems ook wel schotelbodem genaamd.

  De Tempur Premium Flex 4000 verstelbare bedbodem is aangedreven door vier motoren waardoor u de nek-, rug-, been- en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De Tempur bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening. Optioneel zijn een synchronisatie kabel, een massageset en ledverlichting. Vraag de Boonman bedden slaapadviseurs naar de mogelijkheden.

  De bijzonderheden van een schotelbodem zijn; De Tempur flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt en kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld. De garantie op een Tempur premium flex bedbodems ontvangt u tien jaar volledige garantie en 2 jaar garantie op elektrische onderdelen.

  Specificaties

  Verstelbaarheid: nekzone, rugzone, beenzone, voetzone, extra veerelement in schouderzone
  Besturing: draadloze afstandsbediening
  Optioneel verkrijgbaar: led-verlichting, massageset, synchronisatiekabel
  Sale!
  Tempur Matras Original Elite
   Tempur Matras Original Elite De Original Elite, is het matras met het meeste comfort binnen de Tempur Original matrassen. De Elite serie bestaat uit 3cm Tempur comfort materiaal, 9cm Tempur Support materiaal en 13cm DuraBase Technology. De totale hoogte van het matras komt uit op 25cm. Tempur matrassen vormen zich perfect naar de contouren van uw lichaam. Deze geeft u een continue ondersteuning, zodat het lichaam complete gewichtsloosheid ervaart. Door de druk verlagende werking ervaart u geen tegendruk vanuit het matras, waardoor u minder gaat verliggen of een andere slaaphouding aanneemt. Uw diepe slaap is hierdoor langer en uw bloeddoorstroming beter, dus u zal uitgerust wakker worden. Heeft u klachten aan uw schouder of rug dan is de  Tempur Elite original een geschikt matras. Het past zich heel nauwkeurig aan een geeft zelfs tot in de knieholtes de perfecte ondersteuning. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Tempur heeft drie verschillende matrascollecties, elk met een geheel eigen gevoel. De Tempur matras collectie bestaat uit de Original collectie, Cloud collectie of de Sensation collectie. Tempur biedt drie matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Bepaalde eigenschappen worden gegarandeerd voor alle Tempur matrassen. Zo kunt u rekenen op een nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort. Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien. De hoezen van de matrassen voldoen aan de Öko-Tex 100 norm wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 1.699,00 € 1.274,25

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95

  Sale!
  Tempur Kussen Original Queen
  Tempur Hoofdkussen Original Queen Het Tempur kussen Original Queen is ontworpen voor stevigheid en een onafgebroken ondersteuning van uw nek. Het Tempur kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoeften hebben aan een meer therapeutische slaaphouding. Dit om bijvoorbeeld nek-of rugklachten te verminderen. Perfect voor rug- en zijslapers.Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt. Twijfelt u over wat het beste bij uw slaaphouding past? Onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Neem contact met ons op via chat, e-mail, telefonisch of bezoek één van de Boonman bedden winkels.

  Vanaf € 129,00 € 96,75

  Castella Wega Zomer Dekbed Dons
  De Castella Wega Zomer is een heerlijk comfortabel zomerdekbed. De tijk bestaat uit 100% fijn katoen en is gevuld met 90% hoogwaardige Poolse ganzendons. Dit maakt het tot een zacht en soepel dekbed dat goed ventileert en het vocht reguleert tijdens de zomermaanden.De kwaliteit van de Castella Wega Zomer is gewaarborgd. Het Downafresh® hygiëne label gegarandeerd namelijk dat het dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Wega Zomer voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u er van dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dicht geweven is.Dit zomerdekbed heeft warmteklasse 4. Hiermee is het een licht, luchtig dekbed, ideaal voor de zomer. Heeft u een warme slaapkamer of heeft u het zelf snel warm? Dan biedt een zomerdekbed ook in het voor- en najaar genoeg warmte.De Castella Wega Zomer is wasbaar op 60 °C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

  Vanaf € 179,00