Tempur Schotelbodem Premium Flex 500 Vlak

Vanaf € 648,00

Stel dit product zelf samen
  Tempur Schotelbodem 500 vlak Premium Flex 

  Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. De Tempur vlakke bedbodem Premium Flex 500 is een niet-verstelbare bedbodem met een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan uw Tempur matras.
  Deze Tempur schotelbodem is optioneel uit te breiden met een massage set inclusief draadloze afstandsbediening. De Boonman slaapadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

  Bijzonderheden: De Tempur flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt. De Tempur flexibele schotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld.

  De garantie op een Tempur premium flex bedbodems ontvangt u tien jaar volledige garantie en 2 jaar garantie op elektrische onderdelen.

  Specificaties

  Verstelbaarheid: geen
  Comfort: extra veerelement in de schouderzone
  Optioneel : massageset

  Bijbehorende producten

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95

  Tempur Matras Cloud Elite
  Tempur Cloud Matras Elite Tempur Cloud staat voor zacht, drukverlagend comfort en ondersteuning. Een Tempur matras uit de Tempur cloud collectie zijn allemaal voorzien van een bovenlaag van Tempur extra soft materiaal, dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.Cloud tempur matras zorgt ervoor dat u een goede nachtrust om uw lichaam en geest weer in balans te brengen. De tempur comfort cloud werkt samen met onderliggende ondersteuningsmateriaal en is ontworpen om u onmiddellijk op te vangen in een vernieuwde combinatie van zachtheid met essentiële ondersteuning.Tijdens uw slaap wordt uw lichaamsgewicht herverdeeld, waardoor de druk tijdens uw slaap wordt verminderd. Tempur Cloud matrassen hebben de extra voordelen van afneembare hoezen, wasbaar op 60 ° C en ze hoeven niet te worden omgedraaid of gekeerd!Tempur cloud matrassen zijn verkrijgbaar in 3 series: Cloud Prima (19 cm), Cloud Supreme (21 cm) en Cloud Elite (25 cm).Door de hoge comfort- en ondersteuningslaag merkt u bij het Cloud Elite 25 matras meer van de drukverlagende eigenschappen van het unieke Tempur materiaal. Hierdoor voelt dit Elite matras het zachtste binnen de Tempur Cloud matrascollectie.

  Vanaf € 1.749,00

  Tempur Schotelbodem Premium Flex 2000 (2 Motorig)
  Tempur Schotelbodem 2000 (2 motorig)Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. De Premium Flex 2000 bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De Tempur bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbiedening. Tevens is de Tempur bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED verlichtingstrip.Bijzonderheden: De Tempur flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de bedbodemschotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld.De garantie op een Tempur premium flex bedbodems ontvangt u tien jaar volledige garantie en 2 jaar garantie op elektrische onderdelen.

  Vanaf € 1.498,00

  Tempur Kussen Comfort Cloud
  Tempur Comfort Cloud Hoofdkussen Het Tempur Comfort Cloud hoofdkussen is eventueel een perfecte aanvulling op de Tempur Cloud matras. Deze combineert het zachte wat u wenst van een Tempur kussen met de comfortabele ondersteuning voor uw hoofd en schouders, alles wat u nodigt heeft om heerlijk te kunnen ontspannen. De Comfort Pillow Cloud is gemaakt van extra soft Tempur materiaal en voelt hierdoor nog zachter aan. Het Cloud kussen is opschudbaar en de hoes heeft hetzelfde design als de Cloud matras. Dit Tempur Cloud kussen is geschikt voor de meeste slaaphoudingen. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger hoofdkussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van het matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Vanaf € 109,00