van Houdt

van Houdt Montenero Showroommodel

Showroommodel

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

van Houdt Montenero ledikant incl. 2 nachtkastjes (Afhaalprijs)

Het houten Montenero ledikant van v. Houdt is strak afgewerkt. De bijbehorende nachtkastjes maken het geheel volledig af. Het betreffende outlet model is zo goed als nieuw en is nu zeer scherp geprijsd. Het betreft een afhaalprijs.

Afmeting

180 x 210

Kleur:

E73 donker grijs

Type

Ledikant

Nachtkastjes


1 lade

Bodems

Exclusief bodems

Matrassen

Exclusief matrassen

Let op!   

Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. In onze winkels te Schijndel kunt u het ledikant bezichtigen.

Te bezichtigen in onze winkel Schijndel

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw van Houdt Montenero Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over van Houdt Montenero Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk van Houdt Montenero Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »