van Houdt

van Houdt Novara deelbaar Showroommodel


Showroommodel Novara deelbaar incl. 2 nachtkastjes

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

van Houdt Novara ledikant deelbaar + 2 nachtkastjes (Afhaalprijs)

Het deelbare Novara ledikant heeft een frame met wieltjes en is zeer makkelijk uit elkaar te rijden. Het hoofdbord bijft staan, maar is eventueel ook te splitsen. De bijhorende nachtkastjes maken het geheel volledig af. Nu in onze Outlet voor een hele aantrekkelijke prijs. Het betreft een afhaalprijs en is te bezichtigen in onze winkel Schijndel.

 

Afmeting

180 x 210

Kleur:

C80 Earth (bruin)

Houtsoort

Hevea

Nachtkastjes

Deur + lade

Bodems

Exclusief bodems

Matrassen

Exclusief matrassen

Let op!   

Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw van Houdt Novara deelbaar Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over van Houdt Novara deelbaar Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk van Houdt Novara deelbaar Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »