van Houdt

van Houdt Trapani slaapkamer Showroommodel

Afhaalprijs

Meer lezen

You must have JS enabled!
Beschrijving

van Houdt Trapani ledikant, 2 nachtkastjes, spiegel en kledingkast (Showroommodel)

De van Houdt Trapani slaapkamer is een zeer moderne maar landelijke slaapkamer. De bijbehorende nachtkastjes en speigel maken het geheel volledig af. Het Trapani Outlet model is nu zeer scherp geprijsd en het betreft een afhaalprijs.

 

Afmeting

180 x 200

Kleur:

E65

Nachtkastje

2

Spiegel

Inclusief

Kledingkast

Inclusief

Bodems en matrassen

Exclusief bodems en matrassen

Let op!   

- Betreft een afhaalprijs

- Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. In onze winkels te Schijndel kunt u het ledikant bezichtigen.

 

Te bezichtigen in onze winkel Schijndel

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw van Houdt Trapani slaapkamer Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over van Houdt Trapani slaapkamer Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk van Houdt Trapani slaapkamer Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »