Waterbed Verwarmingselement Sigma-K

niet meer leverbaar 

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Waterbed Verwarmingselement Sigma-K  

Verwarming doormiddel van keramische elementen gemonteerd onder een aluminium bovenplaat. Deze techniek zorgt voor een constante temperatuur en een efficiënt energie verbruik.
De garantie is 5 jaar. Het element voldoet aan de Europese RoHS-norm en de WEEH-wetgeving betreffende milieu en recycling. Het waterbedverwarmingselement Sigma K hebben een laag energieverbruik en een hoge mate van bedrijfszekerheid.
Ze zijn uiteraard volledig waterproef en zijn door hun constructie niet gevoelig voor installatiefouten. Dit enerzijds door de stijfheid van het verwarmingselement en anderzijds door de ingebouwde zekeringen tegen te hoge temperaturen. Na zware testen door het internationaal bekende en gerenommeerde TÜV werd het certificaat van "Geprüfte Sicherheit" in 1995 voor het eerst verkregen. Inmiddels is er een veelheid aan goedkeuringen verleend en wordt in samenwerking met de TÜV het product en de productie jaarlijks aan strenge controles onderworpen. 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Waterbed Verwarmingselement Sigma-K wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Waterbed Verwarmingselement Sigma-K stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Waterbed Verwarmingselement Sigma-K in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »