M line

Wave 2 Matras

Nieuw product!

Meer lezen

You must have JS enabled!
Beschrijving

M line Wave Matras

De sleutel tot een goed leven is goed slapen. M line heeft hiervoor het matras Wave ontwikkeld, een matras dat zich helemaal aan jou lichaam aanpast.

Zo zitten jij en Wave altijd op dezelfde golflengte en ben je verzeker van de best mogelijke nachtrust.

125 nachten proefslapen, niet goed geld terug!

10 jaar garantie

Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Let op: wordt geleverd per pakketpost, er kan dus géén matras retour!

 

Tijk: Wave heeft een volledige afritsbare tijk, waarvan je de bovenkant kunt wassen op 60 graden. Zo blijft je bed heerlijk schoon en fris!

Zacht Aircomfort Draai deze toplaag naar boven als je houdt van een zacht matras, waar je wel voldoende steun aan hebt.

Stevig traagschuim: Dit bijzonder materiaal zorgt voor een goede drukverdeling en keert snel terug in zijn oude vorm

Koudschuim: De basis van de wave bestaat uit stevig koudschuim met 7 comfortzones. Wil je meer ondersteuning? Draai dan deze laag om. Dus ben je een smalle ranke dame die Emma heet of een Brede uit de kluitengewassen man die Matt heet, dit matras is altijd passend voor iedereen.

Onderkant: Om de boel goed op zijn plaats te houden heeft de onderkant een antisliplaag.

 

Mocht het matras niet bevallen, neem dan contact met ons op en wij zorgen dat we het matras gratis weer bij je ophalen. Je hoeft het zelfs niet in te pakken! Lekker makkelijk dus.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Wave 2 Matras wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Wave 2 Matras stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Wave 2 Matras in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »