Wave Matras

Vanaf € 499,00

Stel dit product zelf samen

  M line Wave Matras


  Met Wave surf je mee op de vertrouwde topkwaliteit van M line voor een verrassend lage prijs en verbluffend hoge kwaliteit. Zodat je altijd van een optimale nachtrust geniet, nu én in de toekomst.

  Ben je groot of klein, breed of smal, dik of dun? Een rug-zij-of buikslaper? Het aanpasbare Wave matras is geschikt voor ons allemaal. Van de makers van M line voor de slapers van vandaag. Het Wave matras dat écht iedereen past.

  125 nachten proefslapen, niet goed geld terug!

  10 jaar garantie

  Levertijd: 2 a 3 weken

  Let op: wordt geleverd per pakketpost, er kan dus géén matras retour!

   

  Tijk: Wave heeft een volledige afritsbare tijk, waarvan je de bovenkant kunt wassen op 60 graden. Zo blijft je bed heerlijk schoon en fris!

  Zacht Aircomfort Draai deze toplaag naar boven als je houdt van een zacht matras, waar je wel voldoende steun aan hebt.

  Stevig traagschuim: Dit bijzonder materiaal zorgt voor een goede drukverdeling en keert snel terug in zijn oude vorm

  Koudschuim: De basis van de wave bestaat uit stevig koudschuim met 7 comfortzones. Wil je meer ondersteuning? Draai dan deze laag om. 

  Onderkant: Om de boel goed op zijn plaats te houden heeft de onderkant een anti-sliplaag.

   

  Mocht het matras niet bevallen, neem dan contact met ons op en wij zorgen dat we het matras gratis weer bij je ophalen. Je hoeft het zelfs niet in te pakken! Lekker makkelijk dus.

  Onderhoud
  Een Mline matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.

  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.