Auping

Al meer dan 130 jaar werk Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Auping gelooft dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Wie goed is uitgerust merkt dit aan alles: u bent ontspannen, energiek, scherp en vriendelijk. Daarom is uw nachtrust kostbaar. We weten dit eigenlijk allang en toch geven de meeste mensen onvoldoende aandacht aan rust en wat je daarvoor nodig hebt. Een goed bed om mee te beginnen.


Auping is maatwerk, handwerk en vakwerk. Dit samen maakt Auping zo bijzonder. Elk bed wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. Het merk Auping is opgericht door Johannes Auping in 1888. De van oorsprong smid werd gevraagd om een goed ventilerend bed te maken voor patiënten in een ziekenhuis. De smederij groeide verder uit naar matrassen en beddenfabrikant en sinds 1988 mag Auping zich koninklijk noemen.

Auping Matrassen

Het grootste voordeel van Auping matrassen is dat deze niet gekeerd hoeven te worden. Door kennis en ontwikkeling zit er in elke laag die Auping gebruikt in de matrassen en toppers een ventilatie waardoor dit goede doorontwikkelde matrassen zijn die heel geschikt zijn voor mensen die het snel warm hebben. 

Auping matrassen zijn geschikt voor elke bedbodem maar sluiten het beste aan op een Auping bedbodem, dit omdat Auping spiraalbodems de best ventilerende bodems zijn en doordat er matras klikkers in zitten blijft een Auping matras goed liggen mede door de vilten bodem van het matras. 

De gebruikte DPPS pocketveer is door Auping zelf ontwikkeld en staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. De pocketveer is zo opgebouwd dat de onderste 2 en bovenste 2 slagen van de veer dichtbij elkaar zitten. Dit zorgt aan de onderkant voor stabiliteit en bovenop voor het hoogst aanpassende vermogen zodat het matras zich makkelijk kan vormen naar het lichaam.

De laatste ontwikkeling op het gebied van slapen is de Auping Evolve. Dit is het eerste circulaire matras ter wereld. Het is een matras zonder schuim en lijm waarvan de materialen voor altijd opnieuw gebruikt kunnen worden voor een nieuw matras. Bekijk hier de Auping matrassen. Uiteraard zijn er bij Boonman bedden voor uw Auping matras de juiste hoeslakens en moltons verkrijgbaar.

Duurzaam dromen

Een duurzame wereld, daar dromen ze bij Auping van. Een wereld zonder verspilling waar alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie. Dat is circulair. Zo werkt Auping toe naar een wereld zonder afval .

Bekijk hier de matrassen van Auping

Auping Toppers

Een topper heeft verschillende benamingen zoals topmatras, topdekmatras of matras topper. Hoe u het ook noemt een topper is een dun matras dat bovenop een matras wordt gelegd. Een topper biedt u een extra laag comfort en lost ook vaak het probleem op dat u heeft met twee losse matrassen en deze wat uit elkaar verschuiven, daar heeft u met een topmatras geen last meer van.

De voordelen van een Auping topper is dat deze op maat voor u wordt gemaakt in onze fabriek in Deventer. U ontvangt bij Auping 3 jaar garantie op alle Auping toppers. Ook kunt u kiezen voor een langer matras, het kan tot een lengte van 220 cm. Ook voor deze lengte zijn de juiste hoeslakens en moltons verkrijgbaar.

Auping Bedbodems

Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Met de juiste bedbodem kan uw matras beter ademen en gaat het langer mee. Doordat de spiraalbodem een 80% open ruimte heeft voor lucht ventileert een Auping bodem beter dan een andere bedbodem. Een bedbodem is verkrijgbaar als vlak of elektrisch verstelbaar. Auping elektrische bedbodems zijn “Smart” zo zitten er verschillende functies op. Denk hierbij aan een anti-snurkfunctie of een slimme wekker die u rustig wekt.

Auping Ledikanten en Boxsprings

Voor alles wat Auping maakt geldt; tijdloos design en oog voor hoogwaardige afwerking.

Dit ontdekt u in de Auping ledikanten. De verschillende kenmerken van Auping ledikanten zijn;

Ook geldt dit voor de Auping boxsprings :

Auping: Duurzaam dromen!

Auping Hoofdkussens

Het kussenassortiment van Auping bestaat uit 8 verschillende hoofdkussens. Uw lighouding in combinatie met de hardheid van uw matras zijn mede bepalend voor de keuze. Zo wordt u uitgerust wakker en bent u klaar voor een nieuwe dag. Welk Auping hoofdkussen past bij u? 

Aan welk materiaal geeft u de voorkeur? Dons is een natuurlijke vulling met zeer goede vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen. Zo blijft uw hoofdkussen de hele nacht aangenaam en droog aanvoelen. 

Synthetische hoofdkussens zijn ideaal als u regelmatig zelf uw kussen wilt wassen of als u allergisch bent. Dit hoofdkussen is gemakkelijk te vormen naar uw hoofd. 

Latex hoofdkussens zijn zeer ventilerend en voelt zo de hele nacht aangenaam en droog aan. Latex is van nature veerkrachtig, heel rekbaar en flexibel. Hierdoor geeft dit kussen een goede ondersteuning.

Daarbij is uw slaaphouding van belang, bent u een rug, zij of buikslaper? 

Lees hier meer over de verschillende modellen hoofdkussens

Auping textiel en accessoires

Auping heeft verschillende accessoires om uw slaapkamer compleet te maken denk hierbij aan de design dekbedovertrekken of tijdloze nachtkastjes. Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft, of u nu kiest voor een Pixel nachtkastje of een ronde poef in de kleuren van uw boxspring.

Auping Showroommodellen

Regelmatig komen er nieuwe modellen beschikbaar in de Auping collectie. Oud maakt plaats voor nieuw waardoor u Auping met korting kunt kopen bij Boonman bedden. Auping sale modellen bestelt u eenvoudig online bij Boonman Bedden. Gratis bezorging van uw showroommodellen in heel Nederland! Of kom eens langs in één van onze winkels waar wij Auping verkopen. 

Lees hier meer over de showroommodellen van Auping

Bekijk direct de Auping showroommodellen


Auping is bij Boonman bedden online verkrijgbaar en in onze winkels;

Auping Schijndel | Auping Best | Auping Tilburg | Auping Oss 
In onze winkels SchijndelTilburgOss, en Best verkopen wij Auping. Onze slaapadviseurs helpen u graag verder met het uitzoeken en samenstellen van uw Auping bed.