Bedden

Weg dromen in een nieuw bed van Boonman bedden! Bent u opzoek naar een nieuw bed? Bedden zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Bij een bed kunt u kiezen uit deelbare ledikanten, ledikanten en ruimte besparende bedden. Niet alleen het type bed is hierbij van belang maar ook het formaat, zo heeft u keuze uit diverse breedte- en lengte maten. Elk bed en ledikant kan als eenpersoonsbed en natuurlijk als tweepersoonsbed besteld worden. In onze winkels en op onze website vindt u het allemaal.
Filter
29 resultaten

Bedden

Gemiddeld slapen we ongeveer zo’n zeven á acht uur per nacht en daarom is een goed bed belangrijk. Hoe u ’s ochtends wakker wordt is bepalend voor de rest van de dag. Verschillende mensen, verschillende wensen. Zo ook in het kiezen van het juiste bed. Het is daarom belangrijk dat u zich goed laat adviseren en zo de juiste keuze kunt maken voor een bed, matras, hoofdkussen of een dekbed dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. Om uw keuze kracht bij te zetten kunnen onze slaapadviseurs u in één van onze winkels adviseren en kunt u proefliggen op verschillende A-merken zoals Auping, Avek, Karel Mintjens, Steel & Stockings, Tempur.

Naast bedden en boxsprings kunt u bij Boonman bedden ook terecht voor matrassen, bedbodems, beddengoed, hoofdkussens en accessoires. Wilt u de verschillen van alle bedden en ledikanten zelf ervaren, dan bent u natuurlijk altijd welkom om langs te komen in een van onze showrooms. 

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.