Boonman Bedden online verkoopvoorwaarden

Aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen

Boonman Bedden is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dat betekent dat deze online verkoopvoorwaarden van Boonman Bedden in overeenstemming zijn met de algemene voorwaarden van de CBW en dat Boonman Bedden zich aan de algemene voorwaarden van de CBW houdt. De algemene voorwaarden van de CBW zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en zijn in werking getreden per 1 december 2005. De algemene voorwaarden van de CBW zijn via CBW voorwaarden in te zien.
In de algemene voorwaarden van de CBW wordt herhaaldelijk verwezen naar de wet betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten, ook wel de Wet koop op afstand genoemd. Deze wet is onder meer van toepassing op de verkoop via internet.

Wanneer van toepassing?

Deze online verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Boonman Bedden dat via de webwinkel van Boonman Bedden (www.boonmanbedden.nl) gedaan wordt en op elke overeenkomst op afstand die vervolgens tussen u en Boonman Bedden tot stand komt. Door het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Boonman Bedden, geeft u te kennen dat u met de toepasselijkheid en inhoud van deze online verkoopvoorwaarden instemt. De online verkoopvoorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en kunnen via CBW voorwaarden worden ingezien, gedownload en geprint. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden de online verkoopvoorwaarden aan u beschikbaar gesteld.

Bedrijfsgegevens van Boonman Bedden

Boonman Bedden groep B.V.
Nieuwe Eerdsebaan 10
5482 VS Schijndel
Telefoonnummer: 073-6113794
E-mailadres: info@boonmanbedden.nl
BTW-identificatienummer: NL 809333296 B01
KVK-nummer: 17098729

Boonman Bedden klantenservice

Bij vragen, opmerkingen en klachten kunt u contact opnemen met onze klantenservice:
 • via het contactformulier op onze website of via email web@boonmanbedden.nl
 • door te bellen met 073-5470153 (elke werkdag te bereiken van 09:00 - 17:00 uur).
 • U kunt ook een brief sturen naar: Boonman Bedden, t.a.v. afd. klantenservice, Nieuwe Eerdsebaan 10, 5482 VS Schijndel.

Het aanbod

Bij ieder product dat in de webwinkel van Boonman Bedden is opgenomen, worden de volgende gegevens vermeld:
 • De prijs van het product. Deze prijs is inclusief btw.
 • Als het om een aanbieding gaat, is in de prijs is de aanbieding al verrekend.
 • Een omschrijving van de voornaamste kenmerken van het product.

Het plaatsen van uw bestelling

U kunt uw bestelling zelf online plaatsen via de webwinkel van Boonman Bedden. Houd er rekening mee dat er geen herroepingsrecht geldt voor gemonteerde producten (zie ook verderop: ‘uw herroepingsrecht’). Als er bijzonderheden zijn waarmee wij rekening moeten houden bij het bezorgen van uw bestelling dan kunt u die doorgeven aan onze klantenservice. De meeste textielorders worden opgestuurd en zullen binnen één tot vier werkdagen door een pakketdienst bezorgd worden. Meer informatie over de levering en de leveringsvoorwaarden vindt u verderop in deze online verkoopvoorwaarden.

Uw aanbetaling

Bij bedragen van € 250,- en minder moet het bedrag in zijn geheel worden voldaan.
U kunt deze aanbetaling voldoen door middel van Master/Visacard of iDEAL via uw eigen bank. Voor Belgische klanten hebben we de mogelijkheid om via Bancontact te betalen.
U kunt er ook voor kiezen om het gehele aankoopbedrag in één keer te voldoen. Als u een product hebt besteld dat met een pakketdienst wordt verstuurd, hanteren wij een aanbetaling van 100% van het aankoopbedrag. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. De meeste banken bieden betaling via iDEAL aan.
Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra wij uw aanbetaling hebben ontvangen. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe producten.

De bevestiging van uw bestelling

Direct na uw bestelling ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Hierop treft u onder andere een ordernummer aan. Houd dit nummer bij de hand als u vragen heeft over uw order. De overeenkomst op afstand komt tot stand op het moment dat u de orderbevestiging ontvangen heeft. Ontvangt u geen orderbevestiging, controleer dan eerst of deze in uw spambox terechtgekomen is. Als dat niet het geval is, neem dan alstublieft contact op met de klantenservice. Wij controleren dan of wij uw bestelling ontvangen hebben.

Bestelling wijzigen

Een wijziging van de bestelling moet uiterlijk binnen vier werkdagen na bestelling worden doorgegeven door contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan er wel toe leiden dat een nieuwe leverdag bepaald wordt.

Bestelling annuleren

U hebt de mogelijkheid om de koop op afstand voor levering zonder opgave van redenen en zonder kosten te annuleren. U kunt hiervan alleen gebruikmaken als u aan de volgende voorwaarden voldoet:
U laat ons schriftelijk weten dat u de koop op afstand annuleert, door het contactformulier op onze website www.boonmanbedden.nl in te vullen, door een e-mail te sturen naar web@boonmanbedden.nl of door een brief te sturen aan onze klantenservice.
Het gaat niet om een op maat gemaakt product. Als het product speciaal voor u besteld en geproduceerd is, kunnen wij de bestelling niet kosteloos annuleren.

Levering en montage

Wij leveren in heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden) België en de grensgebieden in Duitsland.

De bezorgkosten

Op www.boonmanbedden.nl hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Alle online bestellingen worden gratis bezorgd. De montage is gratis met uitzondering van onze showroommodellen, sale artikelen en kasten.
Dit geldt voor alle producten. Houd er wel rekening mee dat er geen herroepingsrecht geldt voor gemonteerde producten (zie ook verderop: ’uw herroepingsrecht’).

Plaats van levering

Onze monteurs brengen de producten daar waar u aangeeft dat u ze het beste kunt gebruiken. Dit geldt natuurlijk voor producten die gemonteerd worden, maar ook voor producten die u later zelf monteert.

Het bezorgen van uw bestelling

Om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u ons vooraf te laten weten of er bijzondere omstandigheden zijn die een rol spelen bij de bezorging van uw bestelling. Wij verzoeken u stil te staan bij de volgende zaken:
 • Kan onze vrachtwagen uw woning bereiken? Denk daarbij aan opgebroken straten of binnensteden die afgesloten zijn voor autoverkeer.
 • Onze monteurs moeten uw slaapkamer kunnen bereiken. Is het trapgat ruim genoeg?
 • In geval van een flat of een bovenwoning: hoe kunnen wij uw woning bereiken? Is er een lift aanwezig?
Als vanwege de bijzondere omstandigheden voor de bezorging extra kosten gemaakt moeten worden, zijn deze voor uw rekening (bijvoorbeeld het huren van een lift). Als we niet van tevoren op de hoogte zijn gebracht van mogelijke bijzondere omstandigheden of moeilijkheden met betrekking tot het bereiken van uw huis en/of uw slaapkamer, kan Boonman Bedden niet aansprakelijk gesteld worden voor de negatieve gevolgen daarvan. Als u van tevoren eventuele obstakels verwijdert (denk aan kastjes, planten of schilderijen) kunnen wij de producten neerzetten en monteren op de plaats die u aangeeft. 
Voor de goede orde wijzen wij u op het feit dat u zelf verantwoordelijk bent voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dit niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening.

De levertijd

De producten die Boonman Bedden online aanbiedt, hebben variabele levertijden. De levertijd, die op de website wordt vermeld, vangt aan op het moment dat u van ons een orderbevestiging ontvangen hebt. Het kan voorkomen dat het onverhoopt, als gevolg van grote drukte of andere omstandigheden, niet lukt uw bestelling binnen de op onze website aangegeven levertijd bij u te bezorgen. U ontvangt hiervan dan uiterlijk één maand nadat de bestelling geplaatst is bericht. 

De afleverdag

Houd er rekening mee dat u op de afleverdag thuis moet zijn voor het in ontvangst nemen van uw bestelling. De levering kan gedurende de gehele dag plaatsvinden. Als wij door onverwachte omstandigheden niet op de afgesproken dag kunnen leveren, ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk bericht.

Het tijdstip van levering

Eén werkdag voor de afgesproken leverdag, kunt u nagaan hoe laat u ons ongeveer kunt verwachten. Is de afgesproken leverdag een maandag, dan is het tijdstip doorgaans pas vanaf de daaraan voorafgaande vrijdagmiddag bekend. Als u met de klantenservice belt, houd dan uw ordernummer bij de hand. Wij kunnen u dan een indicatie geven van het verwachte tijdsvak.

Door de situatie op de Nederlandse wegen is het voor ons helaas niet mogelijk om een exact tijdstip aan te geven. In plaats daarvan wordt een tijdsperiode van ongeveer drie uur aangegeven waarbinnen u ons kunt verwachten. Ongeveer een kwartier voordat we bij u zijn krijgt u nog een telefoontje van ons dat we onderweg naar u zijn. Hoewel wij ons uiterste best doen de bestelling binnen de aangegeven tijdsperiode te bezorgen, kunnen wij dit niet garanderen. U kunt daaraan dan ook geen rechten ontlenen. Voor producten die wij via een pakketdienst bij u bezorgen, kunnen wij u helaas niet exact informeren over de leverdag en levertijd, aangezien wij dit transport hebben uitbesteed. In de regel worden deze producten binnen vier werkdagen na het plaatsen van uw order door onze pakketdienst bij u bezorgd. Doorgaans ontvangt u wel een Track & Tracenummer waarmee u de levering door de pakketdienst kunt volgen.

Bent u niet thuis?

Wij gaan ervan uit u op de afgesproken leverdag thuis te treffen. Als dit niet het geval is, zal de chauffeur proberen u telefonisch te bereiken. Wij zullen u dan weer bellen om een nieuwe afspraak te maken, hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Houd er rekening mee dat dit later kan zijn dan de eerste oorspronkelijk overeengekomen leverdag.

Controle van uw bestelling bij levering

Na het leveren en eventueel monteren en plaatsen van de producten, loopt onze chauffeur de geleverde producten met u na. Controleer daarbij goed of alle bestelde producten geleverd zijn en of de (gemonteerde) producten geen zichtbare gebreken bevatten of beschadigd zijn. Constateert u gebreken of beschadigingen, geef dit dan duidelijk aan. De monteur zal dit dan op het ontvangstbewijs vermelden. Als alles in orde is, vraagt de monteur u de factuur te ondertekenen en het eventueel nog verschuldigde bedrag te betalen. Als uw producten opgestuurd worden vindt de levering plaats door een pakketdienst. In dit geval zal de chauffeur de goederen niet met u nalopen. Controleer dan echter ook goed of alle bestelde producten geleverd zijn en of ze geen zichtbare gebreken bevatten of beschadigd zijn. Mocht u na controle van deze producten gebreken of beschadigingen aantreffen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Betalen bij levering

Als u alleen een aanbetaling hebt verricht, betaalt u het resterende bedrag op het moment dat onze chauffeur de bestelling bij u komt bezorgen. U kunt dit resterende bedrag contant betalen of met uw pinpas. Uit veiligheidsoverwegingen raden wij u betaling met uw pinpas aan. U hoeft dan geen contant geld in huis te halen. Elke monteur van Boonman Bedden heeft de beschikking over een mobiel pinapparaat. Het is mogelijk dat uw bank een limiet hanteert voor het bedrag dat u per dag met uw pinpas kunt betalen. Deze limiet is afhankelijk van de bank waarbij u klant bent en kan per klant verschillen. Neem hierover dus voor de zekerheid contact op met uw bank. Meestal is het mogelijk het limiet eenmalig te laten aanpassen. Het is belangrijk om hierover uiterlijk één week voor de afgesproken leverdag contact met uw bank op te nemen, zodat dit tijdig geregeld kan worden.

Montage door Boonman Bedden

Wij monteren de producten uit onze collectie gratis bij u thuis, uitgezonderd showroommodellen en bepaalde kledingkasten. Houd wel rekening met de volgende voorwaarden:
 • Als de ondergrond niet vlak is, kunnen wij de stabiliteit van het product niet garanderen.
 • Boonman Bedden is niet verantwoordelijk wanneer de producten niet passen op de plaats die u in gedachten heeft.
 • Zodra de producten gemonteerd zijn, vervalt uw herroepingsrecht (zie ook verderop: ‘uw herroepingsrecht’).
 • Onze monteurs nemen het afval (o.a. karton en plastic) mee wanneer producten door Boonman Bedden worden gemonteerd.

Herroepingsrecht en klachten

Uw herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Boonman Bedden, Nieuwe Eerdsebaan 10, 5482 VS - Nederland, web@boonmanbedden.nl, Telefoon: + 31 073-54 70153) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.
U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.
Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
 - volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Klachten

Als u een klacht heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij proberen uw klacht dan naar tevredenheid voor u op te lossen. Voor de geschillenregeling verwijzen wij naar artikel 19 en 20 van de algemene voorwaarden van de CBW, die op onze website zijn in te zien.

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor  online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure

Betalen bij een klacht

Heeft u bij levering een gegronde klacht over een deel van uw bestelling, dan betaalt u de producten die zonder problemen zijn bezorgd. De producten waarover u een gegronde klacht hebt, betaalt u pas op het moment dat wij uw probleem hebben opgelost. Constateert u bij de montage een probleem, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De garantiebepalingen van Boonman Bedden

Uw wettelijke rechten

De Nederlandse wetgeving biedt u bepaalde wettelijke rechten voor het geval dat de geleverde producten niet aan de overeenkomst voldoen. De onderstaande garantiebepalingen laten deze wettelijke rechten onverlet en houden dus geen beperking van uw wettelijke rechten in.

CBW-garantieregeling

De in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling (te vinden op https://www.boonmanbedden.nl/cbw-voorwaarden)is van toepassing op uw aankoop. Boven op deze garantie kunnen extra garanties van Boonman Bedden gelden (zie hieronder: ‘extra garanties van Boonman Bedden’).

De start van de garantietermijn

De garantietermijnen gaan in op het moment dat Boonman Bedden uw bestelling bij u heeft bezorgd.

Voorwaarden voor de garantie

Om aanspraak te maken op de garantie, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:
 • U kunt aantonen dat u bij Boonman Bedden de aankoop heeft gedaan.
 • Het product is onbeschadigd en schoon.
 • U gebruikt het product volgens de meegeleverde instructies. Zie ook de rubriek ‘uw spullen mooi houden’ onder aan deze voorwaarden.
 • U stelt Boonman Bedden binnen een gepaste tijd nadat u een gebrek hebt ontdekt op de hoogte door contact op te nemen met de klantenservice of door een e-mail te sturen naar web@boonmanbedden.nl. Verder gelden de voorwaarden die hieronder zijn vermeld.

De garantie

U mag verwachten dat de geleverde producten de eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik daarvan nodig zijn en waarvan u de aanwezigheid niet hoeft te betwijfelen. In overleg met Boonman Bedden kan bij het sluiten van de overeenkomst schriftelijk vastgelegd worden dat de geleverde producten ook de eigenschappen moeten bezitten die nodig zijn voor een bepaald bijzonder gebruik ervan. In dat geval mag u ook verwachten dat de geleverde producten de eigenschappen bezitten die voor dit bijzondere gebruik nodig zijn en gelden de wettelijke rechten die de Nederlandse wetgeving u biedt ook voor het ontbreken van eigenschappen die nodig zijn voor dit overeengekomen bijzondere gebruik. Boonman Bedden kan in dat geval echter wel bepalen dat de onderstaande aanvullende garantietermijnen en -bepalingen niet gelden voor het ontbreken van deze eigenschappen. Dit wordt schriftelijk vastgelegd bij het sluiten van de overeenkomst.
Materialen als hout en stof blijven werken door verschillen in temperatuur en de kleur kan beïnvloed worden door het licht. Boonman Bedden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen die ontstaan door deze product eigenschappen.
Als een geleverd product niet aan de hiervoor bedoelde verwachtingen voldoet, gelden de wettelijke rechten die de Nederlandse wetgeving u biedt.
Daarnaast gelden bij een gegronde klacht de onderstaande aanvullende garantietermijnen en -bepalingen. Deze termijnen en bepalingen gelden ook wanneer wij niet aannemelijk kunnen maken dat geconstateerde gebreken een gevolg zijn van niet normaal of onzorgvuldig gebruik van de producten. Deze garantietermijnen en -bepalingen gelden niet voor het ontbreken van eigenschappen die nodig zijn voor een met Boonman Bedden overeengekomen bijzonder gebruik, tenzij dit schriftelijk met Boonman Bedden overeengekomen is.
Tot één jaar na de factuurdatum zijn de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, volledig voor rekening van Boonman Bedden.
Vanaf één jaar en tot twee jaar na de factuurdatum is twee derde van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Boonman Bedden.
Vanaf twee jaar en tot drie jaar na de factuurdatum is één derde van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Boonman Bedden.
Bij een matras waarbij een garantieperiode van vijf jaar geldt:
 • Tot één jaar na de factuurdatum zijn de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, volledig voor rekening van Boonman Bedden.
 • Eén jaar en tot drie jaar na de factuurdatum is twee derde gedeelte van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Boonman Bedden.
 • Drie jaar en tot vijf jaar na de factuurdatum is één derde gedeelte van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Boonman Bedden.
Bij een matras met een garantieperiode van tien jaar geldt:
 • Tot drie jaar na de factuurdatum zijn de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, volledig voor rekening van Boonman Bedden.
 • Drie jaar en tot vijf jaar na de factuurdatum is twee derde gedeelte van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Boonman Bedden.
 • Vijf jaar en tot tien jaar na de factuurdatum is één derde gedeelte van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Boonman Bedden.
Op textielproducten zit één jaar garantie. De datum waarop u ons van een gebrek in kennis stelt, is bepalend voor de toepassing van bovenstaande garantieregeling. Na het verstrijken van de garantietermijn die op het betreffende product van toepassing is, zijn de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor uw eigen rekening. Als u een klacht heeft, wordt eerst beoordeeld of uw klacht te verhelpen is, bijvoorbeeld door het product te repareren. Als dit niet mogelijk is, bieden wij u een vervangend product aan. U heeft bij vervanging recht op eenzelfde of een soortgelijk en gelijkwaardig product. Bij vervanging moeten wij het product opnieuw bestellen, wat een nieuwe levertijd met zich meebrengt. Wanneer wij een product vervangen, gaat de garantietermijn niet opnieuw in maar geldt de garantietermijn vanaf de datum waarop wij het oorspronkelijke product aan u geleverd hebben.

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Boonman Bedden niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden die mogelijk in de aangeboden informatie op deze website of op websites waarnaar wordt verwezen voorkomen. Bovendien wordt niet gegarandeerd dat de aangeboden informatie te allen tijde en in alle opzichten juist, volledig en actueel is. Boonman Bedden aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade die zou kunnen ontstaan op grond van deze online gegevens of interpretatie daarvan. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Boonman Bedden, die geen eigendom zijn van Boonman Bedden, maar louter ter informatie van de bezoeker zijn opgenomen. Hoewel Boonman Bedden uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan het niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Boonman Bedden worden onderhouden, wordt afgewezen.

Copyright

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen producten, teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, woordmerken en logo’s (tezamen ‘merken’), zijn eigendom van of in licentie bij Boonman Bedden en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële privédoeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Boonman Bedden, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het raadplegen van de website.