Boonman bedden, Slapen is ons vak. 

Al sinds 1988 is Boonman bedden een begrip in de beddenwereld. Vanaf de start staat Boonman bedden voor een eerlijk advies, goede prijs - kwaliteitsverhouding en een overtreffende service. Dat is de kracht van Boonman Bedden! Boonman Bedden bestaat uit zes beddenspeciaalzaken in de regio Noord-Brabant.

Onze inkoopexperts zijn iedere dag bezig om de beste producten te selecteren. Ze testen en vergelijken alle matrassen en andere producten in dezelfde prijsklasse en kiezen enkel het beste. Want een strenge selectie van betrouwbare merken, producten en modellen is bepalend voor uw tevredenheid op de lange termijn.

De beste A-merken

Boonman bedden kiest enkel de beste matrassenboxspringsledikantenspiraalbodemslattenbodemsbedtextielhoofdkussensslaapkamerkasten en bijbehorende accessoires.

Boonman Bedden is dealer van de meest gerenommeerde A-merken zoals AupingPullmanM LineAvekHML BeddingSwissflexTempur en vele merken meer. Boonman Bedden is een echt familiebedrijf, wat wordt geleid door de drie dochters Boonman: Lieneke, Wiesje en Roosje. Dit onder het toeziend oog van vader Jan Boonman.

"Al sinds 1988 een eerlijk advies, scherpe prijs en overtreffende service!"

Een goede nachtrust start met een goed slaapadvies. De slaapadviseurs van Boonman bedden helpen u graag verder. Kom snel proefliggen in één van onze winkels.

"Al sinds 1988 een eerlijk advies, scherpe prijs en overtreffende service!"