M line

M line produceert met grootste zorg zijn producten. Om de duurzaamheid en kwaliteit van M line matrassen te garanderen worden ze getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals: TÜV, TNO, de Landes Gewerbe Anstalt en het Ergonomisch instituut in München. Daarnaast zijn alle M line producten ook LGA en Oeko-tex standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat u tot 10 jaar garantie krijgt op M line producten.
Bestel uw M line matrassen eenvoudig online, of kom naar één van onze winkels.

M line wordt aangeraden door fysiotherapeuten 

Slaap is de belangrijkste herstelactiviteit van het menselijke lichaam, fysiotherapeuten erkennen hierbij dan ook het belang van een goed bed en matras. M line wordt aangeraden door fysio's om uw herstel te optimaliseren. Een snel herstel is niet alleen in de sport essentieel, maar ook in de zorg. Een goede slaaphouding, bevorderd door de optimale drukverlaging van M Line matrassen, werkt preventief bij rug- en nekklachten en vermindert de kans op doorliggen. Vandaar dat ook zorgcentra en ziekenhuizen gebruikmaken van de matrassen en hoofdkussens van M Line.
Sleep well. Move better dat is de slogan van van M line.
Dat is waarvoor ze staan, slaap is de basis van elke prestatie. Hoe beter u slaapt, hoe groter het effect.
Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw M line matrassen.
M line heeft verschillende productlijnen; matrassen, boxsprings, bedbodems en hoofdkussens.

Matrassen van M line 

reageren op druk en warmte. Als u erop gaat liggen activeert u het Visco-elastisch/traagschuim en past het matras zich heel nauwkeurig aan. U voelt zo overal ondersteuning van het matras. Eigenlijk is er maar één manier om M line echt te ervaren: door er zelf op te slapen. 

Lees hier meer over M line matrassen 

Bij Boonman Bedden kunt u ook een matras kopen van andere merken, waaronder Auping matrassen, Pullman matrassen, Tempur matrassen, Swissflex matrassen, Avek matrassen, Recor Bedding matrassen en HML Bedding matrassen.M line Boxsprings

Een goede nachtrust begint met de juiste ondersteuning, drukverlaging en optimale ventilatie. Kortom, met alles wat u van een M line matras gewend bent. De volgende stap is een slaapsysteem die de technologie van uw matras ondersteunt en de eigenschappen ervan versterkt. 


Bekijk hier de M line boxsprings

M line bedbodems

Een goed bed vormt de basis voor uw gezondheid. Met een M line bed creëert u makkelijk uw eigen design. De slaapsystemen zijn verkrijgbaar als vlak of elektrisch, in alle gangbare afmetingen.

Bekijk hier de bedbodems van M line

M line hoofdkussens 

Met een goed hoofdkussen voorkomt u veel rug- en nekklachten. Het is belangrijk dat uw kussen de juiste vorm en hoogte heeft voor de juiste slaaphouding. 

Lees hier meer over de M line kussens. 


Bezoek één van onze winkels voor een vrijblijvend en deskundig slaapadvies.

Onze slaapadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden die bij u passen. 
Wij hanteren online dezelfde prijzen voor onze M line matrassen als in onze winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren! 

Ook andere slaapkamerbenodigdheden kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Bekijk onze uitgebreide collectie. Wilt u meer informatie of direct bestellen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 073-5470153

M line boxsprings | M line bedden | M line matrassen | M line showroommodellen | M line bedbodems | M line sale | M line hoofdkussens