Extra voordelig

M line Athletic Pillow

Vanaf € 159,00 € 111,00


Stel dit product zelf samen

  M line Athletic Pillow


  Het M line Athletic Pillow heeft een unieke vlindervorm, die ervoor zorgt dat het hoofd in het midden van het M line kussen blijft liggen, terwijl de nek op een juiste manier omsloten wordt. 
  Het wordt dan ook vaak een vlinderkussen genoemd. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij en worden zenuwen en bloedbanen ontzien. Voor sporters is dit een gewaardeerde eigenschap van het M line kussen en is de basis van de naam ‘Athletic Pillow’.
  De trechtervormige uitholling in het M line Athletic kussen houdt uw hoofd in de beste positie, zodat het recht en stabiel blijft liggen. Slaap je op je rug, dan word je hoofd iets hoger dan je schouders gehouden. Hierdoor word je halswervel lichtjes gerekt en neemt de spierspanning af.

  Video

  Specificaties

  Hardheid: Medium.
  Hoogte: 12 cm.
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers.
  Afmeting: 50 x 36 cm
  Materiaal: Visco- elastisch schuim
  Tijk: 15% viscose, 85% polyester.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Vormvast: Ja, stabiele vorm dus het kussen blijft op zijn plek.
  Overige specificaties
  Het M line Athletic Pillow kussen is met zijn 2 verschillende hoogtes zeer geschikt voor zowel rug- als zijslapers en geeft daarbij een prima ondersteuning van zowel hoofd als nek, het Mline kussen heeft hardheid medium

  Je keuze hiervoor is afhankelijk van je schouderbreedte en de hardheid van het matras. Met brede schouders kun je beter voor hogere kant gaan, met smalle schouders voor de lagere kant. De stelregel bij matrassen is dat naarmate deze zachter is, je beter een dikker kussen kunt nemen.
  De tijk van de M line Athletic Pillow is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. De hoes zorgt voor een goede ventilatie en comfortabel slaapklimaat.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw M line kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.

  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw M line kussen na deze tijd te vervangen.

  M line Athletic Pillow kussensloop set
  M line Athetlic Pillow kussensloop setExclusief voor het M line Athletic pillow is een perfect passende kussensloop.Deze is gemaakt van jersey katoen, door de uitstekende elasticiteit van deze kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line Athletic Pillow optimaal.- 1 set bestaat uit 2 slopen- Verkrijgbaar in wit en ecru- Sluiting met ritsMateriaal:   Jersey katoenAfmetingen:36x50x12Levertijd:        1 werkdag 

  Vanaf € 35,00