M line voordeel

M line Athletic Pillow

Vanaf € 159,00 € 128,00


Stel dit product zelf samen

  M line Athletic Pillow hoofdkussen


  Het Athletic Pillow is gemaakt van visco-elastisch schuim oftewel traagschuim. Dit materiaal zorgt ervoor het 
  M line hoofdkussen naar uw hoofd vormt. Het Athletic Pillow heeft een unieke vlindervorm die ervoor zorgt dat uw hoofd in het midden van het kussen blijft liggen, terwijl de nek op een juiste manier omsloten wordt. Het wordt dan ook vaak een vlinderkussen genoemd. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij en worden zenuwen en bloedbanen ontzien. Voor sporters is dit een gewaardeerde eigenschap van het M line hoofdkussen en is de basis van de naam ‘Athletic Pillow’.

  Een goed hoofdkussen kan rug- en nekklachten voorkomen daarom is het van belang dat een hoofdkussen voor u de juiste vorm, hoogte en hardheid heeft. Wanneer deze ondersteuning aansluit bij uw lichaam ontspannen de ruggenwervels en neemt u een natuurlijke en ontspannen houding aan. De trechtervormige uitholling in het kussen houdt uw hoofd in de beste positie, zodat het recht en stabiel blijft liggen. Slaapt u op uw rug, dan wordt uw hoofd iets hoger dan uw schouders gehouden. Daarbij heeft dit Athletic pillow een gat in het midden. Dit gat vermindert de druk op het trommelvlies. Hierdoor wordt tevens schade aan het evenwichtsorgaan voorkomen. Daarmee is een pijnlijke, dichtgevouwen oorschelp verleden tijd. En wordt u uitgerust wakker.

  Video

  Specificaties

  Hardheid: Medium
  Hoogte: 12 cm
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers
  Afmeting: 50 x 36 cm
  Materiaal: Visco- elastisch schuim / traagschuim
  Tijk: 15% viscose, 85% polyester
  Levertijd: 1 - 2 dagen
  Vormvast: Ja, stabiele vorm dus het kussen blijft op zijn plek
  Voor welke type slaper is het Athletic Pillow geschikt?
  Het Athletic Pillow kussen is met zijn 2 verschillende hoogtes zeer geschikt voor zowel rug- als zijslapers en geeft daarbij een prima ondersteuning van zowel hoofd als nek. Het kussen heeft hardheid medium. Uw keuze van hardheid is afhankelijk van uw schouderbreedte en de hardheid van het matras. Met brede schouders kunt u beter voor de hogere kant gaan, met smalle schouders voor de lagere kant. De stelregel bij matrassen is dat naarmate deze zachter is, u beter een dikker kussen kunt nemen.

  Het wassen van uw hoofdkussen

  De tijk van het Athletic hoofdkussen is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. De hoes zorgt voor een goede ventilatie en comfortabel slaapklimaat.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton en hoeslaken, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk of zoveel mogelijk te laten luchten.

  Hoe lang gaat een hoofdkussen mee?

  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  M line Athletic Pillow kussensloop set
  M line Athetlic Pillow kussensloop setExclusief voor het M line Athletic pillow is een perfect passende kussensloop. Deze is gemaakt van jersey katoen, door de uitstekende elasticiteit van deze kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line Athletic Pillow optimaal.1 set bestaat uit 2 slopenVerkrijgbaar in de kleuren wit en ecruSluiting met rits Materiaal: Jersey katoen Afmetingen: 36x50x12 Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 35,00

  M line Iconic 5 matras
  Om een gezond en vitaal leven te leiden zijn er drie bouwstenen die in balans moeten zijn: voeding, beweging en nachtrust. Vooral een goede nachtrust is heel belangrijk en wordt nog vaak onderschat. M line draagt bij aan een goede nachtrust door een icoon te herintroduceren aangevuld met de laatste en nieuwste technieken. De M line Iconic hero 5.Natuurlijk talalay latexHet M line Iconic 5 matras is voorzien van een talalay latex toplaag welke zorgt voor een zacht comfort. Een onderscheidende constructie die zorgt voor een perfecte en ergonomische ondersteuning van het lichaam.Bij deze nieuwste techniek wordt het schuim snel ingevroren voordat het wordt verwarmd. Hierdoor ontstaat er een ‘luchtiger’ soort schuim dat voor een comfortabelere slaapervaring zorgt. Het materiaal ademt en vangt de drukpunten beter op.Net zoals bij de andere matrassen uit de M line collectie zijn de Iconic 5 en 6 matrassen opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij iedere laag bijzondere kenmerken bezit waardoor uw lichaam optimaal ondersteund wordt. De opbouw van deze verschillende lagen zorgt voor zes verschillende Iconic matrassen die elkaar opvolgen in mate van comfort.- Iconic Star 3 & Iconic Star 4- Iconic Hero 5 & Iconic Hero 6- Iconic Legend 7 & Iconic Legend 8Alle M line matrassen in de Iconic serie zijn voorzien van een opencellig HR schuim als basis, met stevige zones, zodat uw hele lichaam op de juiste manier wordt ondersteund. Door het gebruik van latex met verschillende hard- en dichtheden is het onderscheid tussen soepel en stevig goed voelbaar.De Iconic Hero 5 beschikt over een zachtere toplaag dan de Iconic Hero 6.

  Vanaf € 1.299,00

  Sale!
  M line Boxspring Elite
  Ontdek de nieuwe boxspring Elite van M line. Een nieuwe lijn met 2 verschillende type M line boxsprings;Een slanke moderne M line boxspring – EliteEen klassieke M line boxspring – SuprêmeHet voordeel van een M line boxspring Elite is dat u een M line boxspring volledig naar uw eigen smaak kunt samenstellen. Zowel bijna iedere maat is beschikbaar en is er keuze uit 29 kleuren en stoffen. Ook kunt u zelf de poten kiezen voor uw M line boxspring, zo stelt u deze naar uw eigen smaak en inrichting samen.Een M line boxspring ondersteund u optimaal tijdens het slapen. Een M line matras en boxspring zijn op elkaar afgestemd voor een zo goed mogelijke combinatie. De pocketveren in een M line boxspring zijn opgedeeld in verschillende ondersteuningszones, die overeenkomen met de zones in de M line matrassen. Deze wisselwerking zorgt voor de perfecte verdeling van de drukpunten in uw lichaam.Bij deze nieuwe M line boxsprings heeft u de keuze uit:- 29 verschillende kleuren en stoffen- 5 verschillende hoofdborden- 3 verschillende poten in diverse kleuren en 2 hoogtes 10cm of 18cmBij de Suprême en Elite kunt u kiezen uit een bijpassend nachtkastje of leeslamp.Bevorder uw gezondheid door met een M line boxspring combinatie de best mogelijke nachtrust te pakken.mline | mline matrassen | mline matras | mline kussen | mline athletic pillow | mline bed |mline boxspring

  Vanaf € 1.799,00 € 1.511,16