M line

M line Athletic Pillow

You must have JS enabled!
Product informatie

M line Athletic Pillow

Een goed hoofdkussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat uw kussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek- en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. M line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat uw hoofdkussen zich vormt naar uw lichaam. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap.
Het M line Athletic Pillow zorgt ervoor dat uw wervelkolom zich ’s nachts weer strekt, uw spieren optimaal kunnen ontspannen en uw bloed beter circuleert. U begint de dag in topvorm.

Trechtervormige uitholling
Door de trechtervormige uitholling in het kussen houdt u uw hoofd in de beste positie. Zo blijft u recht en stabiel liggen.

Universele slaapzijde
Het Athletic Pillow heeft een hoge en lage slaapzijde. Daarmee is het kussen voor iedereen geschikt.

Schouderuitsparing
Door de schouderuitsparing krijgen uw hals-, nek- en schouderspieren de kans om optimaal te ontspannen en te herstellen.

Nekgleuf
De nekgleuf houdt uw nek en daarmee uw hoofd in het midden van het kussen en laat de hals vrij voor een optimale bloedcirculatie naar het hoofd.

Ooruitsparing
Slaapt u op uw zij, dan voorkomt de ooruitsparing dat uw oor wordt ingedrukt. Daarnaast biedt de extra uitsparing optimale ventilatie.
De vlindervorm zorgt ervoor dat het hoofd in het midden van het kussen blijft liggen en de nek op een juiste manier wordt omsloten.

De tijk is afritsbaar en wasbaar.

 

Materiaal:   

visco-elastisch schuim

Afmetingen:

36x50x12

Levertijd:         

1 werkdag

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw M line Athletic Pillow wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over M line Athletic Pillow stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk M line Athletic Pillow in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »