Gratis levering van M line matrassen! 

Bestel uw M line matrassen eenvoudig online, of kom naar één van onze winkels.

Met een M line matras voelt u minder druk op de schouders en heupen. Normaal gaat u dan keren tijdens uw slaap omdat u niet meer fijn ligt maar door de druk verlagende werking kunt u langer in dezelfde houding blijven liggen. Omdat er niks wordt afgekneld is uw bloeddoorstroming beter en wordt u meer uitgerust wakker.

Boonman bedden heeft de beste M line matrassen voor u geselecteerd

M line matrassen zijn gemaakt van visco-elastisch/traagschuim en dit reageert op druk en warmte. Als u op het matras gaat liggen activeert u het matras en voelt u overal de ondersteuning van het matras. Dit maakt ook dat het matras in de zomer wat zachter aanvoelt dan in de winter.

U ligt meer in het matras door het visco-elastisch materiaal. Het kan zijn dat u hierdoor ervaart dat een M line matras warmer aanvoelt dan een pocketveer matras. Door een clima molton in combinatie met een Bella Donna hoeslaken en een wollen dekbed als variant te gebruiken kunt u dit verhelpen. De tijk van een M line matras is voorzien van een Cool Motion technology, dit zorgt voor een constante lichaamstemperatuur dankzij de warmte-uitwisseling van de technology. De tijk is wasbaar op 60 graden en mag niet in de droger.

Het verschil tussen de M line Cool- en Slow Motion matrassen zit hem in de tijk, de Cool Motion heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt, waarbij de Slow Motion gemaakt is uit milieuvriendelijk materiaal. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een soft toplaag, terwijl deze bij even matrassen firm is.

M line matrassen bestelt u eenvoudig online bij Boonman Bedden. Gratis bezorging van uw matrassen in heel Nederland!
Of kom eens langs in één van onze winkels.

M line slow motion matrassen

Een koud- en traagschuim matras omhuld met een milieuvriendelijke tijk

Door de uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en optimale ventilatie van een M line matras neemt uw lichaam een perfecte slaaphouding aan. Het resultaat is een flinke dosis nieuwe energie. Elke dag weer. Door het gebruik van opencellig visco-elastisch schuim in de toplaag wordt lucht, warmte en vocht doorgelaten. Dit laat lucht, warmte en vocht beter door dan traditioneel schuim, terwijl u profiteert van dezelfde drukverlagende eigenschappen.

De eco-vriendelijke tijk is gemaakt van revolutionair Lyocell wat beter absorbeert dan katoen, nog zachter is dan zijde en creëert een beter slaapklimaat dan linnen.

M line cool motion matrassen

Een koud- en traagschuim matras omhuld met een klimaat regulerende tijk. Door de revolutionaire techniek zorgt de Cool Motion tijk ervoor dat uw lichaam de lichaamswarmte goed kwijt kan. U heeft geen last meer van zweten of rillingen en slaapt u langer, gezonder en dieper. Of het nu zomer of winter is.


Omruilgarantie

M line biedt u 100 dagen omruilgarantie. Bent u niet tevreden dan mag u binnen M line een andere stevigheid kiezen. M line biedt u op de matrassen 10 jaar garantie*, na 5 jaar afbouwend. *vraag bij onze slaapadviseurs naar de garantievoorwaarden. 

Heerlijk slapen samen met uw partner

Bij M line is het mogelijk om een duo cover te bestellen tegen een meerprijs. Zo kunt u toch een tweepersoons uitvoering samenstellen met 2 verschillende kernen van de Cool Motion van dezelfde hoogte. Zo geniet u ieder van uw eigen comfort en voelt u de naad tussen de twee matrassen niet. De twin cover is speciaal voor verstelbare bedbodems dankzij de split aan de bovenkant van het matras.

M line: Het dagelijks leven is topsport. Slaap goed en presteer beter! 

Bekijk onze webshop voor een groot gedeelte van ons assortiment matrassen. Of bezoek één van de Boonman bedden winkels voor een vrijblijvend en deskundig slaap advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die bij u passen.

Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw M line matrassen.

Overal dezelfde prijsgarantie

Wij hanteren online dezelfde prijzen voor onze M line matrassen als in onze winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren!

De beste merken matrassen

Matrassen van M line bij Boonman bedden zijn zeer scherp geprijsd met GRATIS levering!

Naast de slow en cool motion, de wave en matzzy matrassen heeft Boonman bedden ook andere merken matrassen in de collectie. Bekijk hier de volledige collectie matrassen. Heeft u nog vragen dan helpen onze slaapadviseurs u graag verder in één van onze winkels of neem contact met ons op via chat, mail of telefonisch 073-5470153.

M line boxsprings | M line bedden | M line slow motion | M line cool motion | M line wave matras | M line Matzzy matras | M line showroommodellen | M line bedbodems | M line sale | M line hoofdkussens

Matrassen van de beste A-merken.

Naast M line hebben wij ook matrassen van andere merken in ons assortiment.
Bel voor de scherpste prijs 073-5470153 of stuur een mail naar de Boonman bedden klantenservice.