Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen is van belang voor een goede en optimale nachtrust. Een hoofdkussen is persoonlijk maar hangt ook samen met de keuze van je matras. Daarom heeft Boonman bedden een collectie hoogwaardige hoofdkussens zoals Silvana kussenM line kussenTempur kussenAuping kussenButterfly kussen en Sizzz kussens. Een hoofdkussen speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van nek en hoofd.
Filter
49 resultaten
Sale!
Tempur Down Luxe Donskussen

Vanaf € 249,00 € 195,46

Sale!
Tempur Kussen Original Queen SmartCool

Vanaf € 159,00 € 124,82

Sale!
Tempur Kussen Sonata SmartCool

Vanaf € 179,00 € 140,52

Sale!
Tempur Kussen Comfort Smartcool

Vanaf € 179,00 € 140,52

Sale!
Tempur Kussen Ombracio Smartcool

Vanaf € 199,00 € 156,22

Sale!
Tempur Kussen Prima Smartcool

Vanaf € 99,00 € 77,72

Sale!
Tempur Kussen Symphony SmartCool

Vanaf € 169,00 € 132,66

Cassenz Monaco Kussen

Vanaf € 139,00

Auping Kussen Dew

Vanaf € 89,00

Auping kussen Cloud

Vanaf € 159,00

Auping kussen Nest

Vanaf € 129,00

Sale!
M line Active Pillow

Vanaf € 129,00 € 95,46

Sale!
M line PillowYOU hoofdkussen

Vanaf € 139,00 € 102,86

Sale!
M Line Wave Pillow

Vanaf € 109,00 € 79,57

Cadeau tip!
Sale!
M line Athletic Pillow

Vanaf € 159,00 € 128,00

Hoofdkussen kopen?

Dan stellen wij als eerst de vraag, slaap je op je rug, buik of zij? Slaap je op je rug dan moet je er extra op letten dat je kussen in de nek wat hoger is dan bij het achterhoofd zodat je natuurlijk ligt. Als je kussen te hoog is dan buigt je hoofd te ver naar voren en als het kussen te laag is dan hangt je hoofd te ver naar achter waardoor er nekklachten kunnen ontstaan. Slaap je op je zij dan kijken we naar je schouders. Iemand met brede schouders zal een hoger kussen nodig hebben dan iemand met smalle schouders. Het is hierbij belangrijk dat de schouders aansluiten tegen het kussen en niet erop liggen. Slaap je op je buik, dan slaap je het beste met een dun kussen. Een buikslaper ligt niet in een natuurlijke houding waardoor een dun hoofdkussen dan voor de minste klachten zorgt.

Waarom is een goed hoofdkussen zo belangrijk?

Een hoofdkussen is zorgvuldig samengesteld om optimale ondersteuning te bieden aan je nek en hoofd, ongeacht je slaaphouding. Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, een goed hoofdkussen past zich aan jouw behoeften aan. Zo vermindert een hoofdkussen nek- en rugklachten maar bevorderd deze juist een gezonde slaaphouding en verbeterde slaapkwaliteit. Ook het voorkomen van Rug- en Nekklachten is belangrijk. Het gebruik van een verkeerd hoofdkussen kan leiden tot rug- en nekpijn, stijfheid en zelfs hoofdpijn. Een kussen dat is afgestemd op jouw slaaphouding en persoonlijke voorkeur helpt bij het voorkomen van deze ongemakken en draagt bij aan een gezonde slaaphouding.

Waar let je op bij het kopen van een nieuw hoofdkussen?

Als je ligt dan moet de ondersteuning van de nek en de wervelkolom goed zijn. Een goed hoofdkussen zorgt voor de juiste ondersteuning waardoor je nek in een neutrale positie wordt gehouden om spanning en pijn te voorkomen of je nu op je rug, zij of buik slaapt. Dit bevordert een diepere en beter herstellende slaap.

Hoofdkussens zijn gemaakt van verschillende materialen.

Hoogwaardige en ademende materialen bieden een hoofdkussen een optimale luchtcirculatie om oververhitting te voorkomen en een frisse slaapomgeving te behouden gedurende de hele nacht. Diverse hoofdkussens zijn voorzien van een verstelbare vulling. Via de rits van het kussen is de vulling aan te passen aan jouw voorkeur. Voeg of verwijder eenvoudig vulling om de hoogte en stevigheid aan te passen voor een perfecte pas en lig vorm.

Ben je opzoek naar een nieuw hoofdkussen?
Bestel nu eenvoudig je hoofdkussen online bij Boonman bedden of bezoek één van onze winkels en kom proefliggen. Wacht niet langer en gun jezelf de slaap die je verdient. Heb je nog vragen? Stel ze eenvoudig via onze chat of neem telefonisch contact op voor meer informatie. In onze winkels staan onze slaapadviseurs klaar om je te helpen met het vinden van het perfecte hoofdkussen. Door te investeren in een hoogwaardig hoofdkussen dat is afgestemd op jouw slaapvoorkeuren en behoeften, kun je de kwaliteit van je slaap aanzienlijk verbeteren en elke ochtend uitgerust en fris ontwaken. Bestel vandaag nog een hoogwaardig hoofdkussen en ervaar het verschil in slaapkwaliteit.