Pullman

Pullman is ontstaan doordat George Mortimer Pullman luxe slaapcoupés van een uniek veersysteem voorziet met een ongekend comfort. In 1937 werd deze kennis overgedragen aan de Nederlandse vakmensen van Pullman. Vanuit hier ontwikkelde Pullman de unieke InSide Pocket- en Honingraat pocketvering. De Pullman matrassen zijn met passie handgemaakt door de vakmensen in de Pullman fabriek te Vroomshoop, Nederland.
Gegarandeerd Pullman kwaliteit
Pullman matrassen behoren al jaren tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland. Al meerdere malen zijn deze als best geteste matrassen naar voren gekomen bij de consumentenbond.

Pullman matrassen en toppers

Voor alle Pullman matrassen geldt dat ze u een weldadige nachtrust bezorgen. Of u nu kiest voor stevigheid of heerlijk zacht; door de unieke vering, de luxueuze materialen en de verfijnde afwerking van de Pullman matrassen zult u uitgerust wakker worden. Bekijk hier de collectie Pullman matrassen.

Een Pullman topper geeft u een extra toplaag voor extra luxueuze zachtheid. De toppers kunnen worden uitgevoerd in een splitvariant. Hierdoor kunt u een elektrisch verstelbare boxspring onafhankelijk van elkaar instellen op uw eigen ligcomfort.

Lees meer over de matrassen van Pullman

Lees meer over de toppers van Pullman

Boxsprings van Pullman

Laat uw fantasie de vrije loop betreft het samenstellen van uw Pullman boxspring. U kunt uit vele bijzondere stoffen kiezen met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Pullman heeft verschillende boxsprings ieder met een eigen karakter. Zo kunt u kiezen voor een volumineus hoofdbord of kiest u voor een stijlvolle klassieke look. U stelt uw eigen slaapwensen samen met een boonman slaapadviseur. Een greep uit onze collectie boxsprings van Pullman zijn de moderne Portland, de elegante Charlotte of bekijk hier de volledige collectie Pullman boxsprings.

Pullman Aanbieding

In onze Pullman outlet Schijndel bieden wij regelmatig Pullman matrassen en toppers aan in de sale. U geniet dan van pure luxe tegen een scherpe prijs. De Boonman slaapadviseurs vertellen u hierover graag meer of neem contact op met onze klantenservice op 073-5470153. Bekijk hier onze Pullman sale modellen.

De slaapgarantie van Pullman 

Pullman geeft 5 jaar garantie op matrassen. U heeft 60 dagen bedenktijd om uw matras eventueel nog te wisselen van hardheid tegen een betaling van € 85,00. Let wel, de omruiling kan pas worden aangevraagd na 30 dagen omdat het lichaam eerst de kans moet krijgen om aan het matras te wennen. Meer informatie op Pullman of neem contact op met onze klantenservice