Avek

In 1927 had Roelf Kok een manufacturenwinkel in het Friese Surhuisterveen. Keer op keer moest hij de standaard bedden laten aanpassen, omdat ze te groot waren voor de bedsteden. Zo ontstond het idee om zelf bedden op maat te gaan maken. Vanuit deze nuchtere gedachte werd beddenfabriek Avek in 1927 opgericht.

Bij Avek is uw bed altijd op maat gemaakt. Slapen volgens uw wensen want u brengt één derde van uw leven slapend door. Iedereen is uniek daarom heeft u de mogelijkheden uit verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, zo stelt u uw eigen Avek bed samen.

Nadat u uw bed samen met onze slaapadviseur heeft samengesteld wordt deze door de vakmensen van Avek op maat gemaakt in hun eigen fabriek. Welke smaak of stijl u ook zoekt Avek heeft voor iedere wens een bed. De collectie biedt vele mogelijkheden denk hierbij aan lengte- en breedtematen, verstelbaarheid, design, kleur, stoffen en accessoires.


Nederlands ontwerp.
Ook de ontwerpen van Avek zijn van Nederlandse bodem. Zo werkten Avek samen met ontwerper Hans Daalder, hij maakte het ontwerp voor de boxsprings Fier en Noflik. 

Avek Boxsprings

90 jaar ervaring in lekker slapen. Maak kennis met de boxsprings van Avek. Bij Boonman bedden kunt u kiezen uit verschillende boxspring programma’s van Avek: 1927Noflik en de Ninety.

Ieder programma heeft een eigen karakter en ruime keuzes aan het op maat gemaakte mogelijkheden. De slaapadviseurs van Boonman bedden vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen de verschillende slaapprogramma’s van Avek bedden en boxsprings.

Comfort voor een aantrekkelijke prijs 

Een Avek boxsprings bestaat uit drie lagen. De boxspring zelf die de basis vormt, matrassen komen daarop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Het belang van een goede nachtrust is bepalend voor de rest van de dag. En de basis hiervan is toch een goed bed. Kom daarom proefliggen bij één van de Boonman bedden winkels. Onze slaapadviseurs helpen u graag met de keuze en kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Tevens geven zij u het juiste advies betreffende bijpassende topper- hoeslakensmoltons en hoofdkussens.


Avek Matrassen

Pocketvering matrassen van Avek kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Zo is ieder matras verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. Bij Boonman bedden kunt u kiezen uit de volgende matrassen de OuroPrataStiel of het Ninety matras. Deze matrassen bieden u pure luxe en slapen op topniveau!

Avek voetverwarming

Herkent u het, koude voeten in bed? Dat is verleden tijd met de voetverwarming van Avek. Veel mensen hebben last van koude voeten in bed. Niet fijn en u slaapt minder goed in. Met de Avek voetverwarming stelt u een timerfunctie in voor warme voeten in bed! Avek maakt gebruik van een veilige verwarmingstechniek wel is in te bouwen op alle Avek pocketvering matrassen en toppers. De slaapadviseurs van Boonman bedden leggen het u graag uit in één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.

Avek
Ruimtebesparende bedden

Onverwacht een logé? Geen probleem met de ruimtebesparende bedden van Avek. Eenvoudig om te bouwen en op te bergen. Het vouwbed Wing en Click nemen een minimale ruimte in. Hierdoor kunt u deze makkelijk tevoorschijn halen en garandeert Avek een stevig en robuust slaapcomfort.

Het vouwbed Wing is zeer geschikt voor uw gasten en door de handige wieltjes rijdt u het bed er zo bij. Uw gasten slapen heerlijk op het comfortabele schuimmatras in combinatie met de spiraalbodem.

De Avek Click is een vouwbed met een dwarsgespannen spiraalbodem en een goed matras. Het HR matras Spacer is speciaal gemaakt voor de ruimtebesparende bedden van Avek. Deze royale matrassen bieden goed comfort aan logés en permanente beslapers. Het matras is samengesteld uit duurzame materialen die jarenlang mee kunnen.

Bekijk hier de Avek vouwbedden

Avek Spiraalbodems

Wist u dat een spiraalbodem van oudsher een Hollands product is? En hierdoor waarschijnlijk ook de best ventilerende bedbodem ter wereld is. Spiraalbodems van Avek zijn veerkrachtig en duurzaam. De zeer open structuur zorgt ervoor dat een Avek bedbodem 85% vrij kan ademen. De Integra spiraalbodem bevat alle eigenschappen voor een aangenaam comfort. Lees hier meer over Avek bedbodems. Op deze spiraalbodems kunt u vrijwel elk matras leggen.

De slaapadviseurs van Boonman bedden helpen u graag verder met het samenstellen van uw Avek bed of boxspring.

Avek is bij Boonman bedden verkrijgbaar in onze winkels;

In onze winkels SchijndelTilburgOssBestValkenswaardEindhoven en Den Bosch verkopen wij Avek. Onze slaapadviseurs helpen u graag verder met het uitzoeken en samenstellen van uw Avek bed.

Avek Schijndel | Avek Best | Avek Tilburg | Avek Oss | Avek Valkenswaard | Avek Den Bosch | Avek Eindhoven

Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit