Avek spiraalbodems, scherp geprijsd en gratis levering! 

Bestel uw Avek bedbodem eenvoudig online, of kom naar één van onze winkels.

Een spiraalbodem van Avek biedt u maximale ventilatie, aangenaam comfort en veerkracht. Perfect als inlegbodem in uw bestaande of nieuwe bed. Het zorgt voor de basis van lekker slapen.

Slaap door de maximale ventilatie lekker fris en wordt uitgerust weer wakker.

De juiste ondersteuning is belangrijk tijdens het slapen. Uw matras en bedbodem zorgen hiervoor. Avek Integra spiraalbodems zijn gemaakt van hoogwaardig staaldraad dat geweven is tot een veerkrachtig dwarsgespannen spiraalnet. En doordat u de juiste bedbodem kiest kan uw matras ook beter ademen en verlengt dit de levensduur. Ook zorgt een goed geventileerd bed ervoor dat het hygiënischer is, het verkleint de kans op huisstofmijt en allergische reacties.

Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw Avek spiraalbodem.

Overal dezelfde prijsgarantie

Wij hanteren online dezelfde prijzen voor Avek bedbodems als in onze winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren!

Bekijk hier onze volledige collectie bedbodems

Wilt u graag meer informatie of proefliggen kom dan langs in één van onze winkels onze slaapadviseurs helpen u graag verder met het uitzoeken en samenstellen van uw Avek bed.

De beste merken bedbodems

Naast Avek hebben wij ook bedbodems van andere bekende merken in ons assortiment. Bel voor de scherpste prijs met onze klantenservice 073-5470153

Avek bedden | Avek showroommodellen | Avek bedbodems | Avek matrassen | Avek spiraalbodems | Avek spiralen | Avek boxsprings