Avek

Avek Boxspring Ninety

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Ninety Boxspring

Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maken ze, in hun eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege het 90 jarig jubileum introduceren wij Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 Euro. Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.395 euro! 

Inclusief Licht en zicht pakket

Bij de Boxspring Ninety ontvang je een compleet Licht pakket helemaal cadeau. Het Lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt, en schakelt na de ingestelde tijd ook automatisch weer uit. Wel zo prettig.

OMSCHRIJVINGBOXSPRING NINETY
Totale bedhoogte in cmca. 64 (vast), 66 (verstelbaar)
Vering in de boxPocketvering, 5 comfortzones
Boxhoogte incl. pootjesca. 36 (vast), 38 (verstelbaar)
Matrashoogte in cmca. 18
MatraskernPocketvering, 5 zones
Aantal slags pocketvering6
Bandstaal rondom kernnee
Thermish gehardja
Afdekking matras std.OptiFoam HR
Comfort matrasstandaard, stevig, X-stevig
Topperhoogte in cmca. 10
Topperkern standaardOptiFoam HR met schouderzones
Topperkern optioneelGeperforeerd latex met schouderzones
Matras/topperhoes afritsbaarja
Uitvoeringenvast en elektrisch verstelbaar
BijzonderhedenJubileumboxspring met vele extra’s

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek Boxspring Ninety wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek Boxspring Ninety stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek Boxspring Ninety in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »