Avek

Avek Boxspring Ninety

Informeer naar de scherpste prijs!

Nu met gratis verlichting

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Ninety

Speciaal vanwege het 90 jarig jubileum van Avek introduceren ze de Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met mooie extra's, zoals de nieuwe Ninety achterwand en een extra dikke topmatras met zones.

Boxspring Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar uw lichaamscontouren. Zo ligt u nog lekkerder en valt u sneller in slaap. Een optimale ondersteuning en heerlijk comfortabel.

Bij de Avek Boxspring Ninety is het optioneel om voordelig een compleet licht pakket aan te schaffen. Het lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand en/of een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra u 's nachts in of uit bed stapt, en schakelt na de ingestelde tijd ook automatisch weer uit.

Boxspring Ninety is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop brengt u de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door u gewenste stand. De veilige elektromotor bedient u via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Omschrijving

Boxspring Ninety

Totale bedhoogte

ca. 64 (vast), 66 (verstelbaar)

Vering in de box

Pocketvering, 5 zones comfortzones

Boxhoogte incl. pootjes

ca. 36 (vast), 38 (verstelbaar)

Matrashoogte

Ca. 18 cm

Matraskern

Pocketvering, 5 zones

Aantal slags pocketvering

6 slagen

Thermish geharde veren

Ja

Afdekking matras

OptiFoam HR koudschuim

Comfort matras

Standaard, stevig of extra stevig

Topperhoogte

Ca. 10 cm

Topperkern standaard

OptiFoam HR koudschuim, met schouderzones

Topperkern optioneel

Innerzone latex, met schouderzones

Topperhoes afritsbaar

Ja, chemisch reinigen mogelijk

Box uitvoeringen

Vast of elektrisch verstelbaar

Verstelbare box

Via draadloze RF afstandsbediening

Afmetingen box en (top) matras

Breedtematen 80, 90, 100, 160, 180, 200 cm
Lengtematen 200, 210, 220 cm

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek Boxspring Ninety wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek Boxspring Ninety stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek Boxspring Ninety in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »