Beste uit de test!
€550,- setvoordeel

Avek Boxspring Ninety

Vanaf € 3.545,00 € 2.995,00

Stel dit product zelf samen

  Avek Boxspring Ninety

  Een complete comfortabele boxspring


  Avek boxspring Ninety komt als Beste uit de Test van de Consumentenbond December 2021. De Avek Ninety scoort niet alleen zeer hoog op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. Een luxe drielaags boxspring met mooie extra's zoals de nieuwe Ninety achterwand en een extra dikke topmatras met zones.

  Boxspring Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar uw lichaamscontouren. Zo ligt u nog lekkerder en valt u sneller in slaap. Een optimale ondersteuning en heerlijk comfortabel.

  Boxspring Ninety is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop brengt u de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door u gewenste stand. De veilige elektromotor bedient u via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. 

  Specificaties

  Totale bedhoogte : ca. 64 cm (vast), 66 cm (verstelbaar
  Vering in de box: Pocketvering, 5 zones comfortzones
  Boxhoogte incl. pootjes: ca. 36 cm (vast), 38 cm (verstelbaar)
  Matrashoogte: Ca. 18 cm
  Matraskern: Pocketvering, 5 zones
  Comfort matras: Standaard, stevig of extra stevig
  Thermisch geharde veren: Ja
  Afdekking matras: OptiFoam koudschuim
  Topperhoogte: Ca. 10 cm
  Levertijd: 6-7 weken
  Overige specificaties
  • Topperkern: standaard OptiFoam HR koudschuim, met schouderzones
  • Topperkern optioneel: Innerzone latex, met schouderzones
  • Topperhoes afritsbaar: Ja, chemisch reinigen mogelijk
  • Box uitvoeringen: Vast of elektrisch verstelbaar
  • Verstelbare box: Via draadloze RF afstandsbediening
  • Afmetingen box en (top) matras: Breedtematen 80, 90, 100, 160, 180, 200 cm
  • Lengtematen 200, 210, 220 cm

  Avek kwaliteitsbedden uit Nederland

  Sinds 1927 is het merk Avek actief in de beddenbranche. Sindsdien produceren zij bedden en matrassen van hoogstaande kwaliteit. Vanuit het noordelijk gelegen Surhuisterveen produceert Avek nagenoeg als in eigen beheer. Zo bezit Avek over een eigen schuimerij. Hier worden alle schuimen geproduceerd naar eigen inzicht waardoor zij topkwaliteit kunnen garanderen. Met modellen als de Ninety, 1927, Fier, Simmer en Noflik heeft Avek voor iedereen een boxspring qua uitstraling en portemonnee.
  Met jarenlange ervaring en kennis produceert Avek betrouwbare boxsprings van topniveau!

  Onderhoud

  Het wordt aangeraden uw Avek boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Avek boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Avek boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat wij u adviseren om regelmatig de matrassen en toppers te keren en draaien.