Avek Boxspring 1927 Original

Vanaf € 2.895,00

Stel dit product zelf samen

  Avek 1927 Original Boxspring


  De Avek boxspring 1927 is verkrijgbaar in drie varianten: Original, Border en de Block.

  De basis van elk 1927 boxspringbed is de goed ondersteunende box met een duurzame pocketvering. Uw lichaam wordt door de combinatie van de box, het  royale pocketveringmatras en het luxe topmatras optimaal ondersteund. 

  Een 1927 bed biedt u vele jaren ontspannen en gezond slapen. Daarom kunt u bij Avek kiezen uit verschillende bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van uw postuur en voorkeur kiest u voor een standaard, stevig of extra stevig matras. Zo creëert u uw eigen Boxspring 1927 op maat.

  Boxspring 1927 is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Avek gebruikt veilige motoren voorzien van netvrijschakeling en een draadloze RF afstandsbediening. 

  De Avek boxspring is naast een hoofdbord ook verkrijgbaar met een voetbord. Met een voetbord krijgt uw bed een andere uitstraling en zijn er ook praktische voordelen. Door het voetbord worden een matras en topmatras meer ‘opgesloten' waardoor ze vrijwel niet kunnen verschuiven. Ook laat uw dekbed zich makkelijker instoppen aan het voeteneind. 


  Specificaties

  Totale bedhoogte : ca. 64 cm (vast), 66 cm (verstelbaar)
  Vering in de box: Pocketvering, 5 zones comfortzones
  Boxhoogte incl. pootjes: ca. 36 cm (vast), 38 cm (verstelbaar)
  Matrashoogte: Ca. 18 cm
  Matraskern: Pocketvering, 5 zones
  Thermish geharde veren: ja
  Comfort matras: Standaard, stevig of extra stevig
  Afdekking matras: OptiFoam koudschuim
  Topperhoogte: Ca. 10 cm
  Levertijd: 6-7 weken
  Overige specificaties
  • Topperhoogte: Ca. 10 cm
  • Topperhoes optioneel: Met zomer- en winterzijde, zomerzijde met verkoelend Coolrest
  • Topperkern standaard: OptiFoam koudschuim
  • Topperkern optioneel: Innerzone latex
  • Splittopper optioneel: Voorzien van split in hoofdeind
  • Topperhoes afritsbaar: Ja, chemisch reinigen mogelijk
  • Box uitvoeringen: Vast of elektrisch verstelbaar
  • Verstelbare box: Via draadloze RF afstandsbediening
  • Accessoires & opties:  Hocker, afmeting 60x40x40cm (hxbxd)
  • LED leeslampjes voor achterwand
  • Sensor lampjes voor in/uitstappen
  • Voetverwarming in de matras
  • Achterwand in aangepaste maatvoering
  • Voetborden

  Avek kwaliteitsbedden uit Nederland
  Sinds 1927 is het merk Avek actief in de beddenbranche. Sindsdien produceren zij bedden en matrassen van hoogstaande kwaliteit. Vanuit het noordelijk gelegen Surhuisterveen produceert Avek nagenoeg als in eigen beheer. Zo bezit Avek over een eigen schuimerij. Hier worden alle schuimen geproduceerd naar eigen inzicht waardoor zij topkwaliteit kunnen garanderen. Met modellen als de Ninety, 1927, Fier, Simmer en Noflik heeft Avek voor iedereen een boxspring qua uitstraling en portemonnee.
  Met jarenlange ervaring en kennis produceert Avek betrouwbare boxsprings van topniveau!

  Onderhoud

  Het wordt aangeraden uw Avek Boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Avek Boxspring reinigen met het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Avek boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat wij u adviseren uw dekbed in de ochtend terug te slaan. En om regelmatig uw matrassen/topper te keren en draaien.

  Let op! Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan!

  Bella Donna topperhoeslaken

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen Bella Donna Piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna Piccola topper hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm en zijn rondom voorzien van een een ruime instopstrook. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 62,00