Avek

Avek Boxspring 1927 OriginalInformeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek 1927 Original Boxspring

* Bij een vlakke uitvoering € 300,- voordeel, op een verstelbare uitvoering € 595,-

De Avek boxspring 1927 wordt met aandacht en vakmanschap gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat uw lichaam optimaal ondersteunt. Avek gebruikt uitsluitend kwalitatief goede materialen. Creëer uw Avek Boxspring 1927 op maat, geheel volgens uw eigen wensen.
De Avek boxspring 1927 is verkrijgbaar in drie varianten: Original, Button en de Block.
De basis van elk 1927 boxspringbed is de goed ondersteunende box met een duurzame pocketvering. Uw lichaam wordt door de combinatie van de box, het  royale pocketveringmatras en het luxe topmatras optimaal ondersteund. Een 1927 bed biedt u vele jaren ontspannen en gezond slapen. Daarom kunt u bij Avek kiezen uit verschillende bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van uw postuur en voorkeur kiest u voor een standaard, stevig of extra stevig matras. Zo creëert u uw eigen Boxspring 1927 op maat.
Het gemak van een verstelbaar bed. Boxspring 1927 is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring brengt u het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Avek gebruikt veilige motoren voorzien van netvrijschakeling en een draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als u in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen kan het prettig zijn dat u het rug- of voetendeel afzonderlijk van elkaar kunt verstellen.

De Avek boxspring is naast een hoofdbord ook verkrijgbaar met een voetbord. Met een voetbord krijgt uw bed een andere uitstraling en zijn er ook praktische voordelen. Door het voetbord worden een matras en topmatras meer ‘opgesloten' waardoor ze vrijwel niet kunnen verschuiven. Ook laat uw dekbed zich makkelijker instoppen aan het voeteneind. 

Omschrijving

Boxspring 1927

Totale bedhoogte

ca. 64 cm (vast), 66 cm (verstelbaar)

Vering in de box

Pocketvering, 5 zones comfortzones

Boxhoogte incl. pootjes

ca. 36 cm (vast), 38 cm (verstelbaar)

Matrashoogte

Ca. 18 cm

Matraskern

Pocketvering, 5 zones

Aantal slags pocketvering

6 slagen

Thermish geharde veren

Ja

Afdekking matras

OptiFoam koudschuim

Comfort matras

Standaard, stevig of extra stevig

Topperhoogte

Ca. 10 cm

Topperhoes optioneel

Met zomer- en winterzijde, zomerzijde met verkoelend Coolrest

Topperkern standaard

OptiFoam koudschuim

Topperkern optioneel

Innerzone latex

Splittopper optioneel

Voorzien van split in hoofdeind

Topperhoes afritsbaar

Ja, chemisch reinigen mogelijk

Box uitvoeringen

Vast of elektrisch verstelbaar

Verstelbare box

Via draadloze RF afstandsbediening

Accessoires & opties

 Hocker, afmeting 60x40x40cm (hxbxd)
LED leeslampjes voor achterwand
Sensor lampjes voor in/uitstappen
Voetverwarming in de matras
Achterwand in aangepaste maatvoering
Voetborden

Let op!

Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan!

Avek kwaliteitsbedden uit Nederland
Sinds 1927 is het merk Avek actief in de beddenbranche. Sindsdien produceren zij bedden en matrassen van hoogstaande kwaliteit. Vanuit het noordelijk gelegen Surhuisterveen produceert Avek nagenoeg als in eigen beheer. Zo bezit Avek over een eigen schuimerij. Hier worden alle schuimen geproduceerd naar eigen inzicht waardoor zij topkwaliteit kunnen garanderen. Met modellen als de Ninety1927Simmer en Noflik heeft Avek voor iedereen een boxspring qua uitstraling en portemonnee.
Met jarenlange ervaring en kennis produceert Avek betrouwbare boxsprings van topniveau!

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek Boxspring 1927 Original wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek Boxspring 1927 Original stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek Boxspring 1927 Original in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »