Avek matrassen 

Pocketvering matrassen van Avek voor unieke mensen en unieke slaapwensen.

Bestel uw Avek matrassen eenvoudig online, of kom naar één van onze winkels.

Avek pocketveringmatrassen kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van hoogstaande materialen. De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden, breedte- en lengtematen. In combinatie met één van de Avek boxsprings of bedbodems vormt u uw eigen ideale slaapomgeving.

Boonman bedden heeft de matrassen Prata, Ouro of Ninety in de collectie.

De beste Avek matrassen voor u geselecteerd

De Avek prata matras is een robuust matras en uw garantie voor de goede nachtrust. U ligt net iets steviger en door de pocketkern met 7 comfortzones wordt uw hele lichaam optimaal ondersteund.

Zoals Avek het zelf zegt; Het Avek Ouro matras is alleen voor wie het beste goed genoeg is en slaapt u op topniveau. Met de allerbeste pocketkern die hierin is verwerkt in combinatie met een laag ademend Talalay latex slaapt u het lekkerst. Door de zeer goede kwaliteit gaat deze extra lang mee.

Nadat u tijdens uw bezoek aan Boonman bedden uw matras heeft uitgekozen met de juiste hardheid, afdeklaag en afmeting maken de vakmensen van Avek deze op maat in hun eigen fabriek.

Bekijkt u ook onze webshop voor een groot gedeelte van ons assortiment Avek matrassen. Of bezoek één van de Boonman bedden winkels voor een vrijblijvend en deskundig slaap advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die bij u passen.

Boonman bedden biedt u GRATIS levering en montage van uw Avek matrassen.

Overal dezelfde prijsgarantie

Online hanteert Boonman bedden dezelfde prijzen voor Avek matrassen als in onze winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren!

Bij Boonman Bedden kunt u voordelig een Avek matras kopen. Daarbij heeft u 60 dagen omruilgarantie om uw matras om te ruilen voor een harder of zachter matras. Door het gebruik van kwalitatieve hoogwaardige veren geeft Avek u 25 jaar garantie op veerbreuk.

Uitgebreid assortiment matrassen

Naast matrassen van Avek heeft Boonman bedden een ruim assortiment van andere A-merken zoals Tempur, M line, Pullman, Auping.

Onze slaapadviseurs helpen u graag verder met het uitzoeken van uw Avek matras.

Bekijk hier onze matrassen

Avek boxsprings | Avek matrassen | Avek showroommodellen | Avek bedbodems | Avek spiraalbodems | Avek outlet modellen |matrassen | matras kopen |Avek matras  |Avek ruimtebesparende bedden

De beste A-merken matrassen.

Naast Avek hebben wij ook bedden van andere merken in ons assortiment.
Bel voor de scherpste prijs 073-5470153 of stuur een mail naar de Boonman bedden  klantenservice.