HML Bedding

Al jarenlang heeft Boonman Bedden aan HML Bedding een betrouwbare leverancier en meedenkende partner. Net als ons is HML Bedding een Nederlands en zelfs echt Schijndels familiebedrijf! 
HML is een fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. Dat betekent dat HML de enorme aandacht en zorg die ze aan de bedden besteden, doorvoeren tot in de kleinste details. Met als doelstelling het maken van eerlijke bedden, samen met onze verkoopadviseurs exact naar de wensen van onze klanten.
De korte lijnen en de duidelijke communicatie zorgen absoluut voor een win win situatie, waardoor het voor iedereen prettig werken is, met als eindresultaat altijd een tevreden klant.
Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen aan (laten) passen. Op de site van HML Bedding presenteren zij u graag een overzicht van alle producten, waarbij u zowel informatie vindt over slaapcomfort als over de mogelijkheden op het gebied van look & feel. Uiteraard kunnen onze slaapadviseurs u helpen bij het maken en samenstellen van uw persoonlijke slaapwensen.
Een goede matras en topper bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw nachtrust. Bij Hml Bedding kiest u altijd voor een kwalitatief hoogwaardig matras of een complete combinatie met een gestoffeerde matras en een topper. Dat betekent echter niet dat u op elk van de matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt volgens ons maatwerk: wij adviseren u dan ook om op uw gemak te komen proef liggen bij één van onze winkels.

Hml Bedding kiest dan ook bewust voor een visie waarin maatwerk
centraal staat. En een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is. 

Bekijk hier de HML boxsprings