Auping Boxspring Original Portofino

Vanaf € 3.345,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Original Portofino


  De Auping Original boxspring Portofino heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een superieure afwerking. De poten van de Auping Original boxspring zijn zo geplaatst dat de Auping boxspring een beetje lijkt te zweven. De Auping boxspring Portofino kunt u helemaal naar wens samenstellen.

  U heeft keuze uit 8 verschillende Auping hoofdborden die eventueel perfect te combineren zijn met het voetbord Siena. Dit is een recht en tijdloos voetbord. Het materiaal, de kleuren en accessoires bepaalt u zelf. Zo slaapt u altijd koninklijk op een boxspring van Auping.

  Het hoofd- en voetenbord staan rechtstreeks op het frame, waardoor de vloer dus vrij blijft. Het Auping Portofino hoofdbord is een hoog, klassiek afgewerkt bord met fijne ronde knopen erin. 
  Uiteraard is deze Auping boxspring Portofino ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen:

  Vlak: hierbij kunt u de box niet verstellen.
  1-motorig: hierbij kunt u het ruggedeelte door middel van een motor met een draadloze afstandbediening verstellen. Het voetendeel is bij deze variant handmatig in 6 verschillende posities te verstellen.
  2-motorig: bij deze variant kunt u zowel uw ruggedeelte als uw voetgedeelte verstellen door het gebruik van een elektrische motor met behulp van een RF bediening. Wanneer u uw voetgedeelte versteld zal er al automatisch een knieknik ontstaan van maximaal +/- 20 cm hoog met een in enkele graden afhangend voeteneind.
  Bij de 3-motorige variant wordt ook nog de draadloos te bedienen neksteun toegevoegd. Deze derde motor wordt gebruikt om bijvoorbeeld het lezen en televisie kijken in bed te vergemakkelijken.

  Het is bij de 
  Auping boxspring collectie mogelijk te kiezen voor een niet verstelbare en een verstelbare variant langs elkaar. Ook is de Auping Original Boxspring Portofino verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons boxspring waarvan u beide delen heel gemakkelijk uit elkaar en naar elkaar toe schuift doordat de poten zijn voorzien van wieltjes.

  Specificaties

  Design : 95 stofsoorten in verschillende kleuren en stofstructuren
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers
  Poten: mogelijk uit standaard of een Embrasse balk eronder. Keuze uit 10 verschillende kleuren
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Hardheden kiezen: Soft, medium, firm en extra firm
  Hoofdbord: 8 soorten hoofdborden mogelijk, van modern strak tot klassiek
  Accessoires: Mogelijk uit standaard of een Embrasse balk eronder. Keuze uit 10 verschillende kleuren
  Wasbare tijk: Ja, mogelijk bij tijk Breeze / Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd
  Advies
  De  Auping Original Portofino is een rijk gevulde boxspring: de boxspring bevat een spiraalbodem met daarop een pocketvering. Op de twee boxspring ligt een Auping matras. U kunt dit matras laten stofferen of u kiest voor witte matrassen. Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarboven op nog een Auping topper. De Auping spiraalbodem is voor 80% open en ventileert daardoor als de beste.
  De pocketvering in zowel de Auping Portofino boxspring als in het Auping matras zorgen voor een nog betere luchtcirculatie en geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring Portofino niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping Portofino boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw 
  Auping matras en boxspring, dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurt doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw Auping matras krijgt. Uw 'oude' kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. 
  Auping geeft op de motoren, gasveren. elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekent dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.

  Vraag en Antwoord

  Is het mogelijk om een verstelbare auping boxspring portofino en een vlakke box langs elkaar te plaatsen?
  Doordat Auping bij de Original box altijd de Auping spiraalbodem als basis gebruikt is het mogelijk om 2 verschillende Auping boxsprings naast elkaar te plaatsen. Wanneer u een verstelbare Auping boxspring wenst, 1-, 2- of 3 motorig, en uw partner een vlakke bodem dan is dit moeiteloos langs elkaar te combineren. Doordat beide op een Auping spiraalbodem geplaatst worden krijgt u ook geen hoogteverschil tussen de twee Auping boxsprings.

  Kunnen de Auping boxsprings ook los van elkaar gezet worden?
  De Auping boxsprings kunnen zonder probleem los van elkaar gezet worden. Wanneer u er een los Auping matras op plaatst of een gestoffeerd matras met een losse Auping topper kunt u de Auping boxspring Portofino ook goed als eenpersoons boxspring gebruiken. In het geval van ziekte zou dit een goede oplossing kunnen zijn.

  Kan mijn Auping Boxspring Portofino ook in een andere stof gestoffeerd worden dan het hoofdbord en/of de matrassen?
  U kunt uw Auping boxspring Original Portofino geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Als u ervoor kiest om uw Auping boxspring in een andere stof te stofferen is dit geen enkel probleem. Wanneer u bijvoorbeeld alleen de matrassen anders gestoffeerd zou willen hebben is dit ook geen probleem. U kunt uw Auping Portofino boxspring geheel naar uw eigen smaak en inzicht aanpassen.

  Moet ik een gestoffeerd matras op mijn Auping boxspring Portofino plaatsen?
  Nee, het is niet noodzakelijk om een gestoffeerd matras op uw Auping boxspring Portofino te plaatsen. Wanneer u kiest voor een gestoffeerd Auping matras met een Auping topper zal dit altijd wat zachter aanvoelen. Wilt u liever iets steviger slapen of vindt u een gewoon standaard Auping matras mooier dan kan deze ook altijd op een Auping boxspring geplaatst worden. De ongestoffeerde witte matrassen van Auping zijn uitermate geschikt om op de boxsprings van Auping geplaatst te worden.

  Bijbehorende producten

  Auping Topper Prestige Rich
  Auping Topper Prestige RichDe topper Auping prestige rich onderscheidt zich in comfort door de superieure veerkracht en vochtregulatie. De topper prestige is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen; rich, natural en visco.Voor alle drie de Prestige toppers is de buitenkant gelijk. Het verschil zit in de binnenkant van de Prestige topper en hangt af van wat u zelf fijn vindt liggen. De ondersteuning van uw lichaam tijdens uw slaap komt van het matras, uw keuze van de topper staat daar los van.Topper Rich biedt u een zacht liggevoel door een zachter type van Latex Pura. Latex Pura is speciaal voor Auping ontwikkeld en bestaat uit een hoog percentage natuurlatex. Het ventileert heel goed en zorgt voor goede temperatuurregulatie. Topper prestige rich wordt standaard geleverd met een afritsbare en wasmachinebestendige hoes.Leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen voor een elektrische verstelbare boxspring of ledikant.

  Vanaf € 795,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00

  Auping Kussen Dew
  Auping kussen DewHet Auping Dew hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelbolletjes, Dacron eco. Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar goed zijn vorm behoud.Het Eco2 label geeft aan dat de vezels gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen. Comforel duidt op het typevezel dat door Dacron ontwikkeld is en leent zich uitstekend voor het vullen van kussens. De Auping Dew kussens en dekbedden hebben een Dacron Eco2 / Comforel label.

  Vanaf € 89,00