Auping Dekbed Cloud - Spring/Fall

Vanaf € 449,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Dekbed Cloud - Spring/Fall


  Het Auping Cloud enkel dekbed is gevuld met 100% Mazurische ganzendons (RDS gecertificeerd) en is heerlijk licht en luchtig. Deze variant is afgestemd op het Nederlandse klimaat en daardoor het hele jaar door comfortabel. Hebt u het niet snel te koud of te warm? Dan is dit enkele dekbed perfect voor u.

  Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.
  Overige Specificaties
  Vulling: 100% witte Mazurische ganzendons, RDS gecertificeerd en voldoet hierdoor aan de hoogste eisen op gebied van dierenwelzijn.

  Tijk: 100% biologische katoen, voorzien van knoopsgaten.
  Vulgewicht: +/- 160 gram/m2
  Uitvoering: Enkel dekbed (Spring/Fall)
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.