Auping Evolve Matras

Vanaf € 1.065,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Circulaire Matras Evolve 


  Auping Evolve; het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit Auping matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor uw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Dit Evolve matras is gemaakt van slechts twee materialen; staal en polyester. Het eerste circulaire matras van Auping en de mede een oplossing voor het groeiende afvalprobleem. Daarom is dit Auping circulaire matras anders dan het huidige matrassenassortiment van Auping. Op basis van onderzoek en nieuwe inzichten heeft Auping de opbouw en zonering opnieuw bekeken. Matras Auping Evolve heeft 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd.

  Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: schouders, taille en heupen. 
  Auping heeft dit verwerkt in 3 type Auping Evolve matrassen:

  Auping Evolve I matras
  Dit matras heeft een gelijkmatige verdeling van de zones en is uitermate geschikt voor mensen waarbij de schouders, taille en heupen ongeveer even breed zijn.

  Auping Evolve X matras
  Dit matras heeft een zachte schouder- en heupzone en een wat steviger ondersteuning van de taille en is niet geschikt voor mensen waarbij de taille kleiner is dan de schouders en de heupen.

  Auping Evolve Y matras
  Dit matras heeft een zachte schouderzone, zodat je schouders comfortabel weg kunnen zakken. Hierdoor is dit matras geschikt voor mensen van wie de schouders breder zijn in verhouding tot de taille en de heupen.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers
  Matras kern: Staal en polyester, 16cm hoge pocketveer
  Matras afdeklaag: 3D gebreid polyester met een dikte van 4,5 cm
  Aantal comfortzones: Pocketveren met 3 zones
  Tijk afritsbaar: Ja, standaard
  Tijk wasbaar: wasbaar op 40 graden
  Anti-allergisch: Ja standaard
  Hoogte: Hoogte 22 cm
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 6 weken
  Advies

  Verschillende hardheden

  Hebben u en uw bedpartner verschillende hardheden nodig, maar wilt u wel een tweepersoons Auping circulair matras? Geen probleem. Bij Auping maken we tweepersoons Auping  Evolve matrassen, met daarin twee verschillende soorten hardheden. Zo heeft u beiden de ondersteuning die bij u lichaam past, verenigd in één tweepersoons Auping matras. De kernen worden in de binnenkant aan elkaar geritst, waardoor u geen last heeft van een spleet in het midden.

  Het Auping Evolve matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Hierdoor is het Auping Evolve matras ook geschikt om uw eigen 
  Auping twijfelaar te maken. Door de verschillende Auping bedombouw mogelijkheden te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren.
  Onderhoud
  Om uw Auping Evolve matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw Auping bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw Auping Evolve matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.

  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem. 
  Sterker nog , als u de Auping Evolve zou draaien, dan bevinden de ondersteunende zones zich niet meer op de juist plek van uw lichaam.
  Auping Evolve is geschikt voor elke auping electrische bedbodem. Of dit nu een lattenbodemspiraalbodem of een boxspring is maakt niet uit.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een 5-jarige garantieperiode. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplek vorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar.

  Omruilgarantie
  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras Evolve toch twijfelt over de juiste hardheid van het Auping matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw Evolve matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen anders alleen de kern.
  Deze kernen of complete matrassen zullen door Auping worden afgebroken en daarna compleet gerecycled. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en voelt zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95

  Auping Dekbed Nest - Spring/Fall
  Auping Dekbed Nest - Spring/FallHet Auping Nest enkel dekbed is gevuld met gevuld met 90% gerecyclede dons en 10% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd) en is heerlijk licht en luchtig. Deze variant is afgestemd op het Nederlandse klimaat en daardoor het hele jaar door comfortabel. Heeft u het niet snel te koud of te warm? Dan is dit enkele dekbed dons perfect voor u.Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door uw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

  Vanaf € 329,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00

  Auping kussen Nest
  Auping kussen NestHet Auping Nest hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd). Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal Auping kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar ook zijn vorm behoud.

  Vanaf € 129,00