Auping kussen Nest

Vanaf € 129,00

Stel dit product zelf samen

  Auping kussen Nest


  Het Auping Nest hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd). Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.
   Dit is een ideaal Auping kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar ook zijn vorm behoud.

  Overige Specificaties
  Vulling: 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd).

  Buitentijk: 100% gerecycled polyester breisel (375 gr/m2).
  Binnentijk: 100% gerecycled katoenen tijk.
  Maat: 60 x 40 cm./ 60 x 70 cm.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw Auping Nest kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen Auping kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw Auping Nest Hoofdkussen na deze tijd te vervangen.