Auping Prestige Matras

Vanaf € 1.495,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Prestige (boxspring) Matras  De Auping Prestige boxspringmatras is een luxe matras verfijnd tot in de details. Dit Auping Prestige matras heeft 5 zones. Naast de verfijnde schouderzone, heeft deze een extra heupzone, extra dikke drukverdeler en hoge veren voor perfecte ondersteuning. Een Auping matras gaat altijd in combinatie met een Auping topper.

  De ergonomische kern van de Auping Prestige matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 5 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.
  Hoofd: deze zone biedt stabiliteit.
  Schouder: deze zone is meegaand voor de schouder en vangt de schouder goed op.
  Onderrug: deze zone biedt stabiliteit.
  Heup: deze zone biedt stabiliteit voor de heupen.
  Benen: deze zone biedt souplesse voor de benen.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras afdeklaag: Breisel: 38% Tencel®, 62% polyester en visco.
  Anti- Allergisch: Keuze uit stoffen die geen wol bevatten en hierdoor geschikt voor mensen met een wol allergie.
  Aantal comfortzones: De ergonomische kern van de Prestige matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 5 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.
  Matras kern: 5 zones met DPPS® pocketveren van 14 cm hoog,
  Sier handgrepen: Optioneel voor een matras met bies kun je kiezen voor handgrepen aan de zijkant.
  Bies : Keuze uit bijpassende bies aan boven en onderkant van de matras.
  Levertijd: 6 - 8 weken.
  Overige Specificaties
  Speciale schouderzone
  Dit Auping Prestige matras heeft een extra verfijnde schouderzone. Door het gebruik van Visco in de schouderzone, sluit deze uitstekend aan bij de contouren van je lichaam. In zowel rug- als zijligging. 
  Speciale heupzone
  Bovenop de pocketveren ligt een extra laag: de 3D drukverdeler. In deze drukverdeler van 2 cm is een stabiele heupzone verwerkt. Deze past zich nog beter bij jouw silhouet aan. De flexibele open structuur zorgt voor een gelijkmatige overgang van de zones en sluit nauwkeurig aan op jouw lichaam. 
  Onderhoud
  Om uw Auping Prestige matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw Auping bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw Auping matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem.