Auping

Auping Topper Comfort


Onze Auping collectie is verkrijgbaar in de winkels Best, Oss, Schijndel, Tilburg en Valkenswaard.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Auping Topper Comfort

 

De Auping Topper Comfort heeft een kern van HR schuim. De schuimkern is relatief stevig en zeer goed ventilerend. Optioneel kiest u voor een wasbare tijk. Dit Auping topmatras is de oplossing om die vervelende naad tussen twee matrassen te laten verdwijnen.

 

Merk:Auping
Type:Topper Comfort
Kern: HR schuim
Tijk:Breisel, 35% viscose / 65% polyester
Onderkant:Extra luchtdoorlatend materiaal van 100% polyester die doorloopt tot aan de zijkanten.
Hoogte:7 cm
Tijk:Standaard niet wasbaar. Optioneel in wasbare uitvoering.
Split: U kiest voor deze optie bij verstelbare bedbodems.  
Levertijd: 3 tot 4 weken

Auping

Al meer dan 125 jaar is Auping een begrip in beddenland. In een ver verleden was Auping alleen bekend bij het grote publiek als fabrikant van de best ventilerende bedbodem: de Auping spiraalbodem. Tegenwoordig is Auping veel meer dan dat alleen. Met ledikanten als de Auping Auronde,Auping Essential en Auping Original laat het merk zien tijdloos en innovatief te zijn. Ook op het gebied van matrassen weet Auping zich te onderscheiden. Alle Auping matrassen zijn voorzien van een vast hoofd- en voeteinde. Door een unieke opbouw is het Auping gelukt om matrassen te maken die niet meer gekeerd en gedraaid hoeven worden.

De spiraalbodem is de basis voor de Auping boxspring. Deze solide basis is verantwoordelijk voor perfecte ventilatie en ondersteuning van iedere boxspring. Dit in combinatie met een zeer comfortabel Auping matras (en topmatras) maakt het bed van uw dromen.

Bekijk hier de volledige collectie Auping topmatrassen.  

 

 

 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Auping Topper Comfort wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Auping Topper Comfort stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Auping Topper Comfort in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »