Auping Topper Prestige Rich

Vanaf € 690,00


 

Onze Auping collectie is verkrijgbaar in de winkels Best, Oss, Schijndel, Tilburg en Valkenswaard.

Stel dit product zelf samen

  Auping Topper Prestige Rich


  De Auping topper Prestige Rich voldoet aan alle hoge Auping standaarden voor ligcomfort en ventilatie. 
  De Prestige topper van Auping biedt een ultiem liggevoel door gebruik van kwalitatieve materialen.
  De topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt door tot de zijkant voor extra ventilatie. Deze topper met een kern van Latex Pura Soft materiaal, combineert veerkracht met goede ventilatie en vochtregulatie. Leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen voor een elektrische verstelbare boxspring/bed.

  Specificaties

  Hardheid Breisel, 35% viscose / 65% polyester Hoogte: 7 cm Wasbare tijk: Ja, optioneel te verkrijgen. Levertijd: 6 à 8 weken.: Soft.
  Materiaal Kern: Latex Pura Soft.
  Materiaal Tijk: 3-d Breisel, 62% polyester/ 38% Tencel.
  Hoogte: 10 cm.
  Wasbare tijk: Ja mogelijk tot maximaal 60 graden.
  Levertijd: 6 à 8 weken.
  Advies

  Topmatras


  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Auping topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.

  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.

  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.


  Formesse Molton Stretch Piccola
  Formesse Stretch MoltonGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Stretch molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Stretch molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuur compenserend. De Formesse Stretch molton is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 82% katoen, 18% polyesterAfmetingen:Zie configuratieLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 49,50