Auping

Auping Topper Prestige Rich


 

Onze Auping collectie is verkrijgbaar in de winkels Best, Oss, Schijndel, Tilburg en Valkenswaard.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Auping Topper Prestige Rich

De Auping Topper Prestige Rich heeft een kern van Latex Pura soft. De Latex kern is zacht, zeer goed ventilerend en heeft een extra lange levensduur. Dit Auping topmatras is de oplossing om die vervelende naad tussen twee matrassen te doen laten verdwijnen.

 

Merk:Auping
Type:Prestige Rich
Kern: Latex Pura soft (geperforeerd)
Tijk:Breisel, 38% Tencel / 62% polyester
Onderkant:Extra luchtdoorlatend materiaal van 100% polyester die doorloopt tot aan de zijkanten.
Hoogte:10 cm
Tijk:Wasbaar
Split: U kiest voor deze optie bij verstelbare bedbodems.  
Levertijd: 10 weken
 
Auping

 

Al meer dan 125 jaar is Auping een begrip in beddenland. In een ver verleden was Auping alleen bekend bij het grote publiek als fabrikant van de best ventilerende bedbodem: de Auping spiraalbodem. Tegenwoordig is Auping veel meer dan dat alleen. Met ledikanten als de Auping Auronde,Auping Essential en Auping Original laat het merk zien tijdloos en innovatief te zijn. Ook op het gebied van matrassen weet Auping zich te onderscheiden. Alle Auping matrassen zijn voorzien van een vast hoofd- en voeteinde. Door een unieke opbouw is het Auping gelukt om matrassen te maken die niet meer gekeerd en gedraaid hoeven worden.

De spiraalbodem is de basis voor de Auping boxspring. Deze solide basis is verantwoordelijk voor perfecte ventilatie en ondersteuning van iedere boxspring. Dit in combinatie met een zeer comfortabel Auping matras (en topmatras) maakt het bed van uw dromen.

Bekijk hier de volledige collectie Auping topmatrassen.

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Auping Topper Prestige Rich wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Auping Topper Prestige Rich stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Auping Topper Prestige Rich in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »