Avek

Avek spiraalbodem Integra 100 vlak

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Spiraalbodem Integra 100

Deze Avek spiraalbodem kunt u in ieder ledikant plaatsen en is voor iedere matras geschikt. Door zijn open structuur is de Intergra 100 super ventilerend. Het degelijke stalen frame in combinatie met het dwarsgespannen dubbel geweven netwerk zorgen voor een oersterk geheel waar u jarenlang plezier van gaat hebben.

 

Merk:Avek
Type:Integra 100 vlak
Kleur: Anctracietzwart
Matrasbeugel:Kies voor een matrasbeugel om verschuiven van uw matras tegen te gaan. Mocht u matras worden omsloten door een ledikant dan is deze optie overbodig.
Potenset:

Deze onderzetpoten kunnen geplaatst worden in ieder ledikant en zijn in hoogte te verstellen (28 tot 36 cm).

Model A: Voor één spiraalbodem (70, 80, 90, 100, 120 cm breed)

Model B: Voor twee spiraalbodems (totale breedte: 140, 160, 180, 200 cm breed)

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek spiraalbodem Integra 100 vlak wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek spiraalbodem Integra 100 vlak stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek spiraalbodem Integra 100 vlak in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »