Bella Donna - Zomerdeken

Vanaf € 99,95

Stel dit product zelf samen
  Het zomerdeken dat ideaal is voor de warme dagen. Gemaakt van 35% Tencel™ Lyocell, 41% katoen, 24% polyester (voering) en is verrijkt met Aloë Vera en zijdeproteïnen.

  Deze samenstelling creëert voor u een uniek klimaatconcept. Dit zorgt voor verkoeling zorgt tijdens warme nachten, en slaapt heerlijk verfrissend. Gebruik het Bella Donna zomerdeken ook als dekbed, sprei of als reisdeken.

  De donkere kant van het deken is gemaakt van de natuurlijke cellulosevezel TENCEL ™ Lyocell. Dit heeft de eigenschap om warmte en vocht te absorberen en af te geven aan de omgeving. Bovendien worden de vorming van bacteriën en geuren zo geremd. Een hoogwaardige katoenen jersey, verrijkt met Aloë Vera en zijdeproteïne, zorgt aan de lichtere kant voor een heerlijk zachte ervaring. In het midden is een dunne, luchtige polyester voering verwerkt, zodat warmte en vocht perfect kunnen circuleren.

  Het onderhoud van de Bella Donna zomerdeken is heel eenvoudig: 's morgens in de was van 60 graden, vervolgens drogen in de droger of aan de lucht. 's Avonds slaapt u weer heerlijk onder uw zomerdeken.

  Specificaties

  Materiaal : 35% Tencel™ Lyocell, 41% katoen, 24% polyester (voering)
  Afmeting: 150x220 (1 persoons) / 220x260 (2 persoons)
  Levertijd : 1 werkdag
  Wasbaar: ja, op 60 graden machine wasbaar