Auping Boxspring Criade Bend

Vanaf € 4.455,00


 

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Criade Bend

  ''Een verfijnde boxspring met een kenmerkend design''

  De Auping boxspring Criade Bend heeft een kenmerkend design. Het stalen frame zorgt voor een stevige basis en geeft de Auping Criade Bend het signatuur van het unieke design. Het hoofd- en voetbord wordt rechtstreeks op het frame geplaatst en daardoor blijft de vloer vrij waardoor het lijkt te ‘zweven’.

  De Auping Criade boxspring Bend is opgebouwd vanuit het frame, daarop liggen de twee boxsprings met daarop de 
  Auping matrassen. U kunt ervoor kiezen voor witte matrassen van Auping of u kiest ervoor om uw Auping matrassen mee te laten stofferen. Bovenop komt de Auping Topper, dit zorgt voor nog meer comfort.
  De Auping Criade Bend boxspring bevat een Auping spiraalbodem en pocketvering. De pocketvering in de Auping Boxsprings zorgt ervoor dat u makkelijk kunt draaien in uw slaap. De Auping spiraalbodem is voor 80 procent open waardoor u een optimale ventilatie van uw Auping Criade Bend boxspring ervaart. Zo zorgt uw nieuwe Auping boxspring Bend voor het beste slaapcomfort.

  De Auping Criade Bend boxsprings kunnen worden gestoffeerd in één van de 95 stoffen en is er keuze uit 5 stofgroepen.

  Hoofd- en voetborden van 
  Auping worden met de hand gestoffeerd in het naaiatelier van Auping welke is gevestigd in Deventer. De hoofdborden worden rondom gestoffeerd waardoor u de Criade boxspring Bend midden in uw kamer zou kunnen plaatsen. Alle Auping Criade hoofdborden en voetborden zijn even breed als de boxspring en kunnen worden gestoffeerd in dezelfde kleur als de Auping boxspring.

  Uiteraard is deze Auping Criade Bend boxspring zowel vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 10 verschillende framekleuren (onderstel van de boxspring), 95 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren.
  Hoofd- en voetbord: keuze uit 4 soorten hoofdborden en 3 voetborden
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Hoogte hoofdbord vanaf de grond gemeten: - Plain, 90,100 of 110 cm - Cushion, 115 of 135 cm - Bend, 105 of 115 cm - Square, 120 of 140 cm
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze , De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm en extra firm.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring Criade Bend niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek, dit is het minst belastend voor de stof van uw Auping Criade Bend boxspring.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping boxspring Bend zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw 
  Auping matras en boxspring. Dit kan het ventilatievermogen verminderen.

  Garantie
  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument éénmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw Auping matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. 
  Auping geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekent dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is.

  Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons 
  Auping boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.
   

  Bijbehorende producten

  Auping Dekbed Nest - 4 Seizoenen
  Auping Dekbed Nest - 4 seizoenenHet Auping Nest 4 seizoenen dekbed is gevuld met 90% gerecyclede dons en 10% gerecyclede veertjes. Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Dan gebruikt u het zomerdekbed. Lente/Herfst? Dan gebruikt u het dekbed het hele jaar door. Voor de koude winternachten koppelt u beide dekbedden aan elkaar, dan weet u zeker dat u het lekker warm krijgt.Auping dekbed dons voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons deeltjes blijft zitten, wordt deze opgewarmd door uw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat. Auping dekbed 4 seizoenen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

  Vanaf € 469,00

  Auping kussen Nest
  Auping kussen NestHet Auping Nest hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd). Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal Auping kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar ook zijn vorm behoud.

  Vanaf € 129,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk.Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00