Auping Boxspring Criade Bend

Vanaf € 3.745,00


 

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Criade Bend

  ''Een verfijnde boxspring met een kenmerkend design''

  De boxspring Criade Bend heeft een kenmerkend design. Het stalen frame zorgt voor een stevige basis en geeft de Criade het signatuur van het unieke design. Het hoofd- en voetbord wordt rechtstreeks op het frame geplaatst en daardoor blijft de vloer vrij waardoor het lijkt te ‘zweven’.

  De Criade boxspring is opgebouwd vanuit het frame, daarop liggen de twee boxen met daarop de matrassen. U kunt ervoor kiezen voor witte matrassen van Auping of u kiest ervoor om uw 
  matrassen mee te laten stofferen. Bovenop komt de topper, dit zorgt voor nog meer comfort.
  De boxspring bevat een spiraalbodem en pocketvering. De pocketvering in de boxspring zorgt ervoor dat u makkelijk kunt draaien in uw slaap. De spiraalbodem is voor 80 procent open waardoor u een optimale ventilatie van uw boxspring ervaart. Zo zorgt uw nieuwe Auping boxspring voor het beste slaapcomfort.

  De boxsprings kunnen worden gestoffeerd in één van de 95 stoffen en is er keuze uit 5 stofgroepen.

  Hoofd- en voetborden van 
  Auping worden met de hand gestoffeerd in het naaiatelier van Auping welke is gevestigd in Deventer. De hoofdborden worden rondom gestoffeerd waardoor u de Criade boxspring midden in uw kamer zou kunnen plaatsen. Alle Criade hoofdborden en voetborden zijn even breed als de boxspring en kunnen worden gestoffeerd in dezelfde kleur als de boxspring.

  Uiteraard is deze Auping Bend boxspring zowel vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 10 verschillende framekleuren (onderstel van de boxspring), 95 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren.
  Hoofd- en voetbord: keuze uit 4 soorten hoofdborden en 3 voetborden
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Smartfuncties op elektrische verstelbare bodems: - Bedien uw Auping boxspring met uw telefoon of tablet - Anti snurkfunctie op de app - Verbind met al uw slimme apparaten in huis
  Hoogte hoofdbord vanaf de grond gemeten: - Plain, 90,100 of 110 cm - Cushion, 115 of 135 cm - Bend, 105 of 115 cm - Square, 120 of 140 cm
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze , De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm en extra firm.
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering eerste keer ruiling kosteloos
  Levertijd: 6 - 8 weken
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek, dit is het minst belastend voor de stof van uw boxspring.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw matras en boxspring. Dit kan het ventilatievermogen verminderen.

  Garantie
  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument éénmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekent dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is.

  Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.