Auping Boxspring Criade Bend

Vanaf € 3.745,00


 

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Criade Bend

  ''Een elegante stijlvolle boxspring met een duurzaam stalen frame.''


  De Auping Criade Bend met haar unieke signatuur geeft je slaapkamer een aangename uitstraling.
  De Auping boxspring kun je helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, het materiaal, de kleuren en accessoires. 
  Zo slaap jij altijd koninklijk op een boxspring van Auping.

  De verfijnde poten geven het design van de Auping Criade een luchtige uitstraling terwijl het stalen frame voor een stevige basis zorgt. Het hoofd- voetenbord staan rechtstreeks op het frame , waardoor de vloer dus vrij blijft. De Auping Criade Bend hoofdbord is een tweedelig gebogen bord, met afgeronde details.

  Uiteraard is deze Auping boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

   

  Specificaties

  Design: 10 verschillende framekleuren (onderstel van de boxspring), 89 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren.
  Hoofdbord: 4 soorten hoofdborden mogelijk, van strak tot gebogen
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Smartfuncties op elektrische verstelbare bodems: Bedien jouw Auping boxspring met je telefoon of tablet - Anti snurkfunctie op de app - Verbind met al je slimme apparaten in je huis.
  Hoogte hoofdbord vanaf de grond gemeten: Plain, 90,100 of 110 cm - Cushion, 115 of 135 cm - Bend, 105 of 115 cm - Square, 120 of 140 cm
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Embrasse hocker, Hocker rond
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze , De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm en extra firm.
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering eerste keer ruiling kosteloos
  Levertijd: 6 - 8 weken
  Advies
  De Auping Criade Bend is een degelijke boxspring. Op het Auping Criade frame liggen de twee boxen, daarboven op ligt een Auping matras. Dat Auping matras kun je laten stofferen of je houdt het wit.
  Als je ervoor kiest om je Auping matras mee te stofferen (een echte boxspring matras) dan komt daarboven op nog een Auping topper. Deze extra laag van de Auping boxspring bepaalt het liggevoel, dat is dus heel persoonlijk en staat los van de ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Een kwestie van uitproberen dus. 
  De box bevat aan de onderkant een ijzersterke Auping spiraalbodem met daarop de pocketveren. De Auping spiraalbodem is voor 80 % open en ventileert daardoor als de beste.
  De pocketvering in zowel de Auping boxspring als het matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie.
  Ook geven de pocketveren de juiste ondersteuning aan je lichaam.

  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Auping boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw matras en boxspring. Dit kan het ventilatievermogen verminderen.

  Garantie


  Auping geeft op hun niet gestoffeerd / witte matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekend dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.
  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren. elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekend dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.