Caresse Boxspring 4810 elektrisch verstelbaar

Vanaf € 3.910,00 € 2.945,00

Stel dit product zelf samen

  Luxueus slapen

  De Caresse Boxspring 4810 met gecapitonneerd hoofdbord en voetbord geeft uw slaapkamer een aangename uitstraling. De frames zijn voorzien van een geïntegreerd uniek terugloopsysteem. Dit wordt ook wel ‘’pull-back’’ genoemd. Voor een ideale, ergonomische verstelling en zitpositie.

  De Caresse 4810 Boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf een matras, topper, poten, de kleuren en accessoires.

  Boxspring 4810 is een elektrische verstelbare boxspring met 2 dubbel elektrisch aangedreven motoren.

  U kunt kiezen uit 2 matrashardheden, standaard of extra. Twee 7-zone pocketveringmatras en een comfortschuim anti-allergisch topmatras geeft u een comfortabele lighoogte van 71cm.

  Specificaties

  Design: meer dan 20 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Matras: Keuze uit een standaard of een micro pocketmatras | 7-zone pocketveren | 21 cm hoog
  Comfort: Keuze uit 6 verschillende toppers | Samenstellen met Standaard pocketvering matras/ Micro-pocket matras | Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding
  Accessoires: Hocker, nachtkastjes , bedlampjes en voetenbanken
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk, standaard of extra
  De Caresse 4810
  Een boxspring uit de Caresse Silver Collection geeft glans aan iedere nacht. De Caresse 4810 biedt comfort, kwaliteit en een eigentijdse vormgeving.

  Boxspring 4810 is een elektrisch verstelbare uitvoering voorzien van anti-slip waardoor de matrassen perfect op hun plek blijven. Met gestoffeerde pocketveren matrassen in diverse moderne kleuren en stofgroepen en keuze uit diverse pootjes past de Caresse boxspring 4810 uit de Silver Collection altijd bij uw persoonlijke stijl. Ook verkrijgbaar in een vlakke uitvoering.

  Garantie


  Vraag onze slaapadviseurs naar de garantie en leveringsvoorwaarden in de winkel.