Caresse

Caresse Boxspring 4850 vlak

Summersale 
Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Caresse Boxspring 4850 vlak (niet verstelbaar)Ervaar een unieke slaapbelevenis met een Caresse boxspring 4850. De boxspring heeft een luxe uitstraling  door het gestoffeerde en gecapitonneerde hoofdbord welke in verschillende en modieuze kleuren en stoffen beschikbaar is. Vakmanschap en oog voor detail vindt u terug in de caresse boxspring 4850. Een vlakke uitvoering, pocketveren matrassen met zeven comfortzones, inclusief hoogwaardige comfortschuim topper. De Boxspring 4850 voor een modern of klassiek interieur. Zo volmaakt kan slapen zijn!

Boxspring:

2 vlakke caresse boxsprings voorzien van robuust massief houten en stalen frame

Matras:

2 caresse pocketveer matrassen

Hoogte:

21 cm

Kern:

7-zone pocketveren

Stevigheid:

standaard of extra

Tijk:

afneembare hoezen

Topper:

hoogwaardig comfortschuim (anti-allergisch)

Hoofdbord:

breed  : bedmaat + 10 cm
hoog    : 120 cm
dik       : 10 cm

Let op!

Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken  van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan! 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Caresse Boxspring 4850 vlak wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Caresse Boxspring 4850 vlak stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Caresse Boxspring 4850 vlak in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »