Caresse Splittopper - Pocket Hybrid 11cm - 810

Vanaf € 529,00

Stel dit product zelf samen

    Caresse splittopper 810 Pocket + Active Air HYBRID 11 cm


    De Caresse splittopper 810 is een luxe extra goed ventilerende matrastopper met een kern van pocketveren, afgewerkt met anti-allergische veerkrachtig Hybride schuim.
    Door de unieke opbouw van pocketveren in combinatie met een luxe afdeklaag heeft de topper een dikte van 11cm. Dit biedt u een heerlijk zachte ondersteuning en een comfortabel ligcomfort.

    Door een perfecte afwerking van het elastische dubbeldoek (300 gr/m2) welke is doorstikt met 300 gr/m2 hollowfiber zorgt dit voor een ultieme vochtopname. De pocketveren gecombineerd met het zeer goed vochtregulerende en luchtdoorlatend veerkrachtige Hybride schuim garanderen een perfecte vochtregulatie, drukverdeling en ligcomfort. De zeer innovatieve celstructuur van het Hybride schuim is bij uitstek geschikt voor een optimale vocht- regulatie en ventilatie.

    Deze unieke topper zorgt door haar Active Air concept in combinatie met Hybride schuim voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Een hygiënisch en aangenaam slaapcomfort is hierdoor gegarandeerd.