Zonder split

Caresse Topper - Gel Foam 13cm - 855

Vanaf € 449,00

Stel dit product zelf samen

  Caresse topper 855, HR-GEL-FOAM 13 cm


  Met deze Caresse topper 855 is een hygiënisch en optimaal slaapklimaat gegarandeerd. De luxe matrastopper heeft een kern van anti-allergisch GEL-FOAM welke door zijn luxueuze afdeklagen een totale dikte heeft van 13 cm. De 400 gr/m2 hollowfiber zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en luchtdoorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort.

  De innovatieve open celstructuur zorgt voor optimale ventilatie en warmteregulering. De GEL-FOAM is anti bacterieel en de afneembare hoes is wasbaar op 60 graden. Wij adviseren u uw topmatras regelmatig te draaien en te keren. 

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Kern: Gel Foam, Koudschuim.
  Materiaal Tijk: Anti-allergeen.
  Wasbare Tijk: Afritsbaar en te wassen tot 60 graden.
  Hoogte: 13 cm.
  Levertijd: 1 - 2 weken.
  Advies

  Topmatras


  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat u bovenop uw boxspring matras legt, en zorgt ervoor dat u comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras en daarop eventueel de topper.

  Het matras van uw boxspring bepaalt de ondersteuning voor uwlichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Caresse topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.

  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.

  Het is verstandig om uw topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw topper onhygiënisch wordt.