Zonder split

Caresse Topper - Gel Foam 9cm - 755

Vanaf € 269,00

Stel dit product zelf samen

   

  Caresse Gel Foam Topper 9 cm

  Een luxe matrastopper is de topper 750 van Caresse, en heeft een kern van een HR-gel-foam van 9 cm en is anti allergisch. Door de combinatie van hoog elastische GEL foam en luchtdoorlatend koudschuim ervaart u een perfecte drukverdeling en ligcomfort. De innovatieve open celstructuur zorgt voor optimale ventilatie en warmteregulering.

  De afneembare hoes is wasbaar op 60 graden en wij adviseren u om uw topper regelmatig te draaien en te keren.


  Specificaties

  Hardheid: Medium
  Materiaal Kern: Gel Foam, Koudschuim.
  Materiaal Tijk: Anti-allergeen.
  Wasbare Tijk: Afritsbaar en te wassen tot 60 graden.
  Hoogte: 9 cm.
  Levertijd: 1 - 2 weken.
  Advies

  Topmatras

  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat u bovenop uw boxspring matras legt, en zorgt ervoor dat u comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Het matras van uw boxspring bepaalt de ondersteuning voor uw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Caresse topmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.

  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om uw topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Formesse Molton Stretch Piccola
  Formesse Stretch MoltonGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Stretch molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Stretch molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuur compenserend. De Formesse Stretch molton is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 82% katoen, 18% polyesterAfmetingen:Zie configuratieLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 53,00