Caresse Topper - Pocket Hybrid 11cm - 815

Vanaf € 309,00

Stel dit product zelf samen

  Caresse Topper Pocket Active Air Hybrid


  De Caresse Pocketveer Active Air Hybrid topper voldoet aan alle wensen voor optimaal ligcomfort en ventilatie. De Active Air topper heeft door zijn unieke opbouw van pocketveren in combinatie met de luxe afdeklagen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. 

  Deze topper met innovatieve open celstructuur van het luchtdoorlatend Koudschuim, combineert veerkracht met goede ventilatie en vochtregulatie.    

  Ook zorgt deze topper ,door haar Active Air concept, voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Een hygiënisch en aangenaam slaapcomfort is hierdoor gegarandeerd.


  Leverbaar in diverse maten, eventueel met split voor een elektrisch verstelbaar bed/boxspring.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Kern: Pocketvering met HR-Comfortschuim.
  Materiaal Tijk: Anti-allergeen.
  Wasbare Tijk: Afritsbaar en te wassen tot 60 graden.
  Hoogte: 13 cm.
  Levertijd: 1 - 2 weken.
  Advies

  Topmatras

  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt, en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Caresse topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.
  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen bella donna piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De bella donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar U jarenlang plezier van heeft! De bella donna topper hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle topmatrassen en toppers tot een hoogte van 12 cm. Bella Donna hoeslaken mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50