Caresse Topper - Pocket Hybrid 11cm - 815

Vanaf € 269,00

Stel dit product zelf samen

  Caresse topper 815 Pocket + Active Air HYBRID 11 


  De Caresse topper 815 is een luxe extra goed ventilerende matrastopper met een kern van pocketveren, afgewerkt met anti-allergische veerkrachtig Hybride schuim. Door de unieke opbouw van pocketveren in combinatie met een luxe afdeklaag heeft de topper een dikte van 11cm. Dit biedt u een heerlijk zachte ondersteuning en een comfortabel ligcomfort.

  Door een perfecte afwerking van het elastische dubbeldoek (300 gr/m2) welke is doorstikt met 300 gr/m2 hollowfiber zorgt dit voor een ultieme vochtopname. De pocketveren gecombineerd met het zeer goed vochtregulerende en luchtdoorlatend veerkrachtige Hybride schuim garanderen een perfecte vochtregulatie, drukverdeling en ligcomfort. De zeer innovatieve celstructuur van het Hybride schuim is bij uitstek geschikt voor een optimale vocht- regulatie en ventilatie.

  Deze unieke topper zorgt door haar Active Air concept in combinatie met Hybride schuim voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Een hygiënisch en aangenaam slaapcomfort is hierdoor gegarandeerd.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Kern: Pocketvering met HR-Comfortschuim.
  Materiaal Tijk: Anti-allergeen.
  Wasbare Tijk: Afritsbaar en te wassen tot 60 graden.
  Hoogte: 11 cm
  Levertijd: 1 - 2 weken.
  Advies

  Topmatras

  Een topper, of topmatras, is een dunner matras dat u bovenop uw boxspring matras legt, en zorgt ervoor dat u nog comfortabeler ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras en komt daarbovenop een topper. 
  Het matras van uw boxspring bepaalt de ondersteuning voor uw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Caresse topmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen Bella Donna Piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna Piccola topper hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm en zijn rondom voorzien van een een ruime instopstrook. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50