Dommelin

Dommelin Topperhoeslaken Katoen + Split

You must have JS enabled!
Product informatie

Dommelin Topperhoeslaken Katoen+ Split

 

Het Dommelin Topperhoeslaken Katoen is heerlijk koel voor in de zomermaanden en erg comfortabel. Dit topperhoeslaken is verkrijgbaar met twee hoekhoogtes. Één is geschikt voor toppers met een dikte tot 9 cm. Heeft u een dikkere topper dan kiest u voor het topperhoeslaken met een hoekhoogte tot 14 cm.

 

Materiaal:   100% katoen
Weving:Katoen
Split: 80 cm
Hoekhoogte:5 tot 9 cm of 10 tot 14 cm 
Kleur:Diverse kleuren beschikbaar
Afmetingen:In alle maten leverbaar
Levertijd:10 tot 20 werkdagen
Let op!Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Dommelin Topperhoeslaken Katoen + Split wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Dommelin Topperhoeslaken Katoen + Split stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Dommelin Topperhoeslaken Katoen + Split in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »