HML Bedding

HML Bedding Topper Brio

You must have JS enabled!
Product informatie

 

HML Bedding Topper Brio

De HML bedding topper Brio is een topper die bijzonder is door zijn combinaties van verschillende materialen, waardoor er drukverlaging maar ook een stukje stevigheid ontstaat.

De kern van deze topdekmatras bestaat uit een kern van hoogwaardige high resilience foam. Afgedekt met aan beide zijden een comfortabele laag van latex.

De tijk (hoes) is voorzien van blends Luocell (vezel op natuurlijke basis) en Silverness (antibacterieel). Voorzien van 400 gram Dacron-vulling. De tijk is voorzijn van een stevige blokrits, daardoor is deze afneembaar en wasbaar op maximaal 60 graden.

 

 

Hoogte:

10 cm

Kern: Latex-HR-Latex
Tijk:afritsbaar en wasbaar op maximaal 60 graden
Levertijd:10 - 25 werkdagen
Split:mogelijk

 


Geschikt voor op alle matrassen.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw HML Bedding Topper Brio wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over HML Bedding Topper Brio stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk HML Bedding Topper Brio in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »