HML Bedding Topper Coda

Vanaf € 640,00

Stel dit product zelf samen

  HML Bedding Topper Coda


  Het HML topmatras Coda is de allernieuwste topper van HML Bedding. Deze topper is een luxe matrastopper met latexlike HR foam die de oppervlaktedruk naar een absoluut minimum brengen. 
  Ook is het materiaal zeer luchtdoorlatend.
  Ideaal voor mensen die een druk verlagend ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie.
  De tijk (hoes) is voorzien van de blends Lyocell (vezel op natuurlijke basis) en Silverness (anti-bacterieel). 
  Maatwerk 
  Aanpassing in breedte of lengte mogelijk tot 5 cm meer of minder ten opzichte van de standaard afmeting. Optioneel leverbaar met een duo-koppelrits: deze zorgt voor een verbinding tussen 2 toppers, zodat deze niet van elkaar kunnen schuiven en tegelijkertijd individueel bruikbaar zijn. 
  Daarnaast optioneel leverbaar als split-uitvoering. Hierbij wordt de topper voorzien van een inkeping aan de bovenzijde, zodat deze bruikbaar is op een verstelbaar bed.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/Firm.
  Materiaal Kern: Latexlike HR foam.
  Materiaal Tijk: Blends Lyocell (vezel op natuurlijke basis) en Silverness (anti-bacterieel).
  Hoogte: 10 cm.
  WasbareTijk: Ja mogelijk tot 40 graden.
  Levertijd: 3 -4 weken.
  Advies

  Topmatras

  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper. Uiteraard kan deze ook op een wit matras gelegd worden.
  Een topper zorgt er niet voor dat de kuilvorming hiermee verdwijnt.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle HML topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle bedden/boxsprings.

  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Formesse Molton Stretch Piccola
  Formesse Stretch MoltonGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Stretch molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Stretch molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuur compenserend. De Formesse Stretch molton is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 82% katoen, 18% polyesterAfmetingen:Zie configuratieLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 53,00