HML Bedding

HML Bedding Topper Fuoco

You must have JS enabled!
Product informatie

HML Bedding Topper Fuoco

HML Topper met een kern van hoogwaardig kwaliteitsschuim. De tijk (hoes) is voorzien van de blends Lyocell (vezel op natuurlijke basis) en Silverness (anti-bacterieel). Voorzien van 400 gram Dacron-vulling (polyestervezel). Bordermodel-hoes, voorzien van grove, stevige blokrits. Hiermee is het bovenblad afritsbaar van de Fuoco topper, zodat deze afneembaar en wasbaar is op 60 graden.

 

Merk: HML Bedding
Type:Fuoco
Kern: hoogwaardig kwaliteitsschuim (comfortschuim)
Dikte:ca. 8 cm
Tijk: afritsbaar (wasbaar op 60 graden)
Splitinkeping:mogelijk
Anti-allergisch:ja 
Eigenschappen:redelijk stevig, goed ventilerend 
Levertijd:                                          1 tot 15 werkdagen

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw HML Bedding Topper Fuoco wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over HML Bedding Topper Fuoco stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk HML Bedding Topper Fuoco in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »