HML Bedding Topper Fuoco

Vanaf € 415,00


 

Stel dit product zelf samen

  HML Bedding Topper Fuoco


  Het HML topmatras  Fuoco  is een wat stevigere topper. De HML topper  Fuoco heeft een kern van hoogwaardig kwaliteitsschuim. Ideaal voor mensen die een steviger ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie.  

  De tijk (hoes) is voorzien van de blends Lyocell (vezel op natuurlijke basis) en Silverness (anti-bacterieel). 

  Maatwerk

  Aanpassing in breedte of lengte mogelijk tot 5 cm meer of minder ten opzichte van de standaard afmeting. Optioneel leverbaar met een duo-koppelrits: deze zorgt voor een verbinding tussen 2 toppers, zodat deze niet van elkaar kunnen schuiven en tegelijkertijd individueel bruikbaar zijn. 

  Daarnaast optioneel leverbaar als split-uitvoering. Hierbij wordt de topper voorzien van een inkeping aan de bovenzijde, zodat deze bruikbaar is op een verstelbaar bed.

  Specificaties

  Hardheid: Firm.
  Materiaal Tijk: Blends Lyocell (vezel op natuurlijke basis) en Silverness (antibacterieel).
  Materiaal Kern: Hoogwaardig CCF (Classic Comfort Flex) foam.
  Hoogte: 10 cm.
  Wasbare Tijk: Ja, deze is afritsbaar en maximaal op 40 graden te wassen.
  Levertijd: 1 - 2 weken.
  Advies

  Topmatras


  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper. Uiteraard kan deze ook op een wit matras gelegd worden. 
  Een topper zorgt er niet voor dat de kuilvorming hiermee verdwijnt.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle HML topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle bedden/boxsprings.

  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen Bella Donna Piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna Piccola topper hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm en zijn rondom voorzien van een een ruime instopstrook. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 62,00