Key West

Lattenbodem 42 latten vlak

You must have JS enabled!
Product informatie

Lattenbodem 42 latten vlak


42-lats lattenbodem met verzwaard houten frame. 42 latten zorgen voor een perfecte ondersteuning van ieder matras. De heupzone is instelbaar door middel van een schuivend veersysteem. Samen met de flexibele schouderzone zorgt dit voor een goede ondersteuning en drukverdeling. Door de overliggende latten ontstaat er geen harde rand tussen de bodems als er twee lattenbodems naast elkaar worden geplaatst. Zowel het frame als de latten zijn gemaakt van meerlaags verlijmd hout.  

 

Aantal latten:42
Zones:5
Levertijd:1 tot 10 werkdagen

 

De 42 latten lattenbodem is ook leverbaar in een verstelbare uitvoering. Klik hier voor meer informatie over de 42 latten lattenbodem Elektrisch Verstelbaar.  

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Lattenbodem 42 latten vlak wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Lattenbodem 42 latten vlak stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Lattenbodem 42 latten vlak in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »