Mahoton Butterfly Kussen

Vanaf € 169,00


 

Stel dit product zelf samen

  Butterfly hoofdkussen 


  Het gezondheidskussen voor mensen met nekklachten en hoofdpijn klachten.


  Door een verkeerde lichaamshouding op uw matras, kunt u vaak last krijgen van hoofd-, schouder en nekpijn. Overdag kunt u bewust rekening houden met de juiste houding. ’s Nachts ondersteund het Butterfly kussen u en geeft u onbewust de juiste ondersteuning.

  In samenwerking met verschillende ergotherapeuten is het butterfly gezondheidskussen ontwikkeld. Het resultaat is een unieke combinatie van aangenaam ligcomfort en een correcte ondersteuning van uw nek.  Het gewicht van uw nek en hoofd wordt gelijkmatig verdeeld waardoor een minimum aan drukpunten ontstaat. 
  De vorm van het butterfly kussen loopt in een halve maan, door deze schouderuitsparing aan de onderkant sluit het kussen perfect aan bij de schouders.

  Het Butterfly gezondheidskussen is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 9, 12 en 14 cm hoogte. 
  Elk Butterfly hoofdkussen is daarnaast verkrijgbaar in de hardheden soft, medium en firm.

  Specificaties

  Afmeting: 40 x 60 cm.
  Kussen hoogte: 9, 12 of 14 cm hoog.
  Kussen hardheid: Soft, medium, strong.
  Geschikt voor: Zij-rug en buikslapers.
  Tijk afritsbaar: Ja.
  Tijk wasbaar: Ja op 40 graden wasbaar.
  Anti-allergisch: Ja.
  Vulling: Natuurlatex en natuurrubber.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Vormvast: Ja het kussen heet een stabiele vorm.
  Pluspunten:
  • Aan twee kanten te beslapen.
  • De meeste comfortmatrassen zijn tegenwoordig uitgevoerd met een schoudercomfort-zone. Deze  bevindt zich doorgaans 40 cm vanaf de bovenzijde van uw matras. De speciale maatvoering van het Butterfly gezondheidskussen is hier speciaal op afgestemd. Zo haalt u optimaal comfort uit uw slaapsysteem.
  Onderhoud
  De kern is vervaardigd uit een hoogwaardig 100% natuurrubber die voor 85% uit het kostbare natuurlatex bestaat.  De tijk is gemaakt van stretch katoen is afritsbaar en kan gewassen worden op 40 graden. 
  Het kussen is NIET wasbaar. De afritsbare tijk van het Butterfly gezondheidskussen is gemaakt van 600 gr/m2 gebreide katoen.
  De katoenen tijk zorgt er ook voor dat het butterfly kussen niet broeierig of warm aanvoelt, en blijft u stabiel bij elke slaaphouding gedurende de nacht. Ook voor mensen met cara of allergie is natuurrubber een uitstekend materiaal omdat het stofvrij en antiallergisch is.

  Bijbehorende producten

  Mahoton Butterfly Kussensloop Flexcomfort set
  Stretch comfort kussensloopGebreide stretch kussensloop vervaardigd uit 95% Egyptische MaKo katoen en 5% Elastan. De fijne kwaliteit van de Mako katoen voelt zachter en is sterker dan traditionele katoen. Tezamen gebreid met een klein deel Elastan, geeft het een aangename stretch in alle richtingen. Hierdoor komen met name de ergonomische gezondheidskussens beter tot zijn recht en worden hoofd en nek beter ondersteund.Voorzien van ritssluiting.Geschikt voor Butterfly hoofdkussen 9, 12 en 14 cm hoog.Advies: 9cm maat Small 12 en 14cm maat Large 

  Vanaf € 42,00