Matras Nero

Vanaf € 197,50


 

Stel dit product zelf samen

  Matras Nero


  Comfortabel koudschuim matras welke is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige koudschuim HR40 met een medium tot stevig comfort. Het matras zorgt voor een goede ondersteuning door de puntelasticiteit en veerkracht van het koudschuim. Door de open celstructuur kan het Nero koudschuim matras uitstekend vocht afvoeren en warmte goed isoleren.


  Specificaties

  Hardheden matras: Medium/Firm.
  Keerbaar matras: Ja advies om regelmatig te keren en draaien.
  Matrashoogte: 16 cm.
  Geschikt voor diverse bedbodems: Ja.
  Matras Kern: Koudschuim.
  Levertijd: 1- 2 weken.
  Advies
  Op een Nero matras slaap je heerlijk comfortabel. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat je lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren waardoor je heerlijk ligt en sneller in slaap valt.
  Onderhoud
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.