Auping Evolve Matras

Vanaf € 1.095,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Evolve Matras Circulaire


  Auping Evolve; het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor uw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend.

  Auping Evolve is gemaakt van slechts twee materialen; staal en polyester. Daarom is dit circulaire matras anders dan het huidige matrassenassortiment van Auping. Op basis van onderzoek en nieuwe inzichten heeft  Auping  de opbouw en zonering opnieuw bekeken. Auping Evolve heeft 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd.

  Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: schouders, taille en heupen. Auping heeft dit verwerkt in 3 type Evolve matrassen:

  Auping Evolve I matras
  Dit matras heeft een gelijkmatige verdeling van de zones en is uitermate geschikt voor mensen waarbij de schouders, taille en heupen ongeveer even breed zijn.

  Auping Evolve X matras
  Dit matras heeft een zachte schouder- en heupzone en een wat steviger ondersteuning van de taille en is niet geschikt voor mensen waarbij de taille kleiner is dan de schouders en de heupen.

  Auping Evolve Y matras
  Dit matras heeft een zachte schouderzone, zodat je schouders comfortabel weg kunnen zakken. Hierdoor is dit matras geschikt voor mensen van wie de schouders breder zijn in verhouding tot de taille en de heupen.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers
  Matras kern: Staal en polyester, 16cm hoge pocketveer
  Matras afdeklaag: 3D gebreid polyester met een dikte van 4,5 cm
  Aantal comfortzones: Pocketveren met 3 zones
  Tijk afritsbaar: Ja, standaard
  Tijk wasbaar: wasbaar op 40 graden
  Anti-allergisch: Ja standaard
  Hoogte: Hoogte 22 cm
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 5-6 weken
  Advies

  Verschillende hardheden

  Hebben u en uw bedpartner verschillende hardheden nodig, maar wilt u wel een tweepersoons circulair matras? Geen probleem. Bij Auping maken we tweepersoons Evolve matrassen, met daarin twee verschillende soorten hardheden. Zo heeft u beiden de ondersteuning die bij u lichaam past, verenigd in één tweepersoons matras. De kernen worden in de binnenkant aan elkaar geritst, waardoor u geen last heeft van een spleet in het midden.


  Het Evolve matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Hierdoor is het Evolve matras ook geschikt om uw eigen Auping twijfelaar te maken. Door de verschillende Auping bedombouw mogelijkheden te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren.

  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem.
  Sterker nog , als u de Auping Evolve zou draaien, dan bevinden de ondersteunende zones zich niet meer op de juist plek van uw lichaam.
  Auping Evolve is geschikt voor elke bedbodem. Of dit nu een lattenbodem, spiraalbodem of een boxspring is maakt niet uit.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een 5-jarige garantieperiode. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplek vorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar.

  Omruilgarantie
  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen anders alleen de kern.
  Deze kernen of complete matrassen zullen door Auping worden afgebroken en daarna compleet gerecycled. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.
  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 49,95